Η Κατερίνα Καραβάτου λύγισε on air: «Είναι λίγο περίεργο να τα βλέπω αυτά»

Το δύσκολο 2021 που «πήρε» τη μαμά της και το διαζύγιό της

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 9/1 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για τη δύσκολη χρονιά της ζωής της, το 2021 και όλα όσα πέρασε μέσα σε αυτό. 

Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν είδε το αφιερωματικό βίντεο με την αναφορά στους γονείς της.

«Περίμενε λίγο γιατί όταν τα βλέπεις αυτά, παρόλο που τα ‘χεις ζήσει, είναι λίγο περίεργο. Νομίζω ότι αυτή είναι η μεγάλη μου νίκη στη δουλειά…» είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου και βούρκωσε.

καραβατου

«Ήταν όλα μαζεμένα σε ένα βίντεο και ένιωσα σαν να περνάει η ζωή από μπροστά σου… Και κάποια από αυτά ήταν πολύ πρόσφατα» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Κρατερός Κατσούλης: Το σχόλιο για τον θάνατο της μαμάς της Καραβάτου

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη, τονίζοντας ότι θα την απασχολεί πάντα τι θα ακούνε τα παιδιά τους για εκείνους και τον χωρισμό τους:  «Είναι άλλο τα παιδιά να ξέρουν ότι είναι στο σπίτι η μαμά και ο μπαμπάς και άλλο να πηγαίνει η Αέλια στο σχολείο και μπορεί να της πουν τα παιδιά το οτιδήποτε».

Κατσούλης: «Έχουν γραφτεί τέρατα για το διαζύγιο με την Καραβάτου»

«Όταν ήμουν στα Χανιά για τη μητέρα μου, ήταν Δευτέρα, είχα πει στην Αέλια να πει στο σχολείο ότι συνέβη αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Όταν μιλήσαμε ξανά στο τηλέφωνο, μου είπε “μαμά, δεν είπα τίποτα, γιατί όλοι έρχονταν κατά πάνω μου και μου έλεγαν συλλυπητήρια”», πρόσθεσε η Κατερίνα Καραβάτου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top