Γιώργος Ευγενίδης: Το βιογραφικό, η ηλικία και η δημοσιογραφία

Ο δημοσιογράφος του Star ήταν καλεσμένος στο Breakfast@Star

Ο Γιώργος Ευγενίδης από την αρχή της σεζόν ανήκει στο δυναμικό του Star. Έχει αναλάβει την παρουσίαση του μεσημβρινού δελτίου του σταθμού ενώ τον βλέπουμε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, όπου μεταφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του. Το πρωί βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής Breakfast@Star και μίλησε για τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία. 

Γιώργος Ευγενίδης: «Ήταν τιμητική η πρόταση της Μάρας Ζαχαρέα»

«Δούλευα από πολύ μικρός παράλληλα με τις σπουδές μου. Ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε τότε ένα site. Κάτι είδε σε εμένα. Το ένα έφερε το άλλο, θεωρώ ότι ήμουν τυχερός με συγκυρίες. Εκεί που αισθανόμουν ότι κάτι τελειώνει, ερχόταν κάτι άλλο και με έβρισκε. Έτσι προέκυψε και η συνεργασία μου με το Star. Ήταν μια συγκυρία συμπτώσεων, θα μπορούσε να μην είχε συμβεί», εξομολογήθηκε, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως δεν έχει πάει σε κάποια σχολή δημοσιογραφίας, αλλά έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες.

DWTS: Ο Γιώργος Ευγενίδης αποκάλυψε ποιο ζευγάρι έχει ξεχωρίσει

Σε ερώτηση για το κατά πόσο μπορεί να είναι αντικειμενικός ανέφερε χαρακτηριστικά «Πιστεύω στην ακρίβεια των γεγονότων. Όταν μεταδίδω μία είδηση, προσπαθώ να είναι εστιασμένη στο γεγονός, όταν μεταδίδω μία πληροφορία προσπαθώ να είναι εστιασμένη στο γεγονός ή σε αυτό που θα γίνει το επόμενο διάστημα. Όταν λέω την άποψή μου, λέω την απόψή μου και η απόψή μου δεν μπορεί να είναι αντικειμενική. Είναι η άποψή μου και διαμορφώνεται από τις προσλαμβάνουσες που έχω και τα πιστεύω μου». 

«Και στον δρόμο με έχουν βρίσει και έχει σταματήσει κάποιος και μου έχει πει κάτι. Όλα μες στο παιχνίδι είναι. Το αντιμετωπίζω χαλαρά», είπε για τα αρνητικά σχόλια. 

Ο δημοσιογράφος του Star εξηγεί πως νιώθει άβολα με τους περαστικούς που τον αναγνωρίζουν και του κάνουν κολακευτικά σχόλια. «Όταν με χαιρετάνε στον δρόμο, νιώθω αμήχανα». 

«Ήταν μια συνειδητή επιλογή. Ήταν μια συνθήκη που εγώ επέλεξα. Δεν έχω απωθημένα», απάντησε όταν ρωτήθηκε από την Ελίνα Παπίλα για το αν έχει στερηθεί πράγματα για να βρίσκεται σε αυτή τη δουλειά. 

Το βιογραφικό του Γιώργου Ευγενίδη

Ο Γιώργος Ευγενίδης γεννήθηκε το 1995, αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 2013 και ξεκίνησε τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες στο Βερολίνο ενώ έκανε ταυτόχρονα μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία στις Βρυξέλλες. Παράλληλα με τις σπουδές του, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον απαιτητικό στίβο της δημοσιογραφίας και συνεργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης με sites και εφημερίδες.

Το 2019 μπήκε στη ζωή του η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας ενημερωτικές εκπομπές, όπου παρά το νεαρό της ηλικίας του, κέρδισε τις εντυπώσεις και καταξιώθηκε. Ξεχώρισε για το καλά πληροφορημένο, έγκυρο και αποκλειστικό του ρεπορτάζ αλλά και το δυναμικό, καυστικό, και πάντα αντικειμενικό του, σχόλιο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top