Γιώργος Ευγενίδης: «Ήταν τιμητική η πρόταση της Μάρας Ζαχαρέα»

Έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Τίνα Μεσσαροπούλου

O Γιώργος Ευγενίδης μπορεί να είναι μόλις 26 χρόνων, ωστόσο, έχει στο ενεργητικό πολλές επαγγελματικές επιτυχίες. Αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το 2013 και ξεκίνησε τις σπουδές του στις Πολιτικές Επιστήμες στο Βερολίνο ενώ έκανε ταυτόχρονα μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία στις Βρυξέλλες.

Ο Γιώργος Ευγενίδης στο δυναμικό του Star 

Παράλληλα με τις σπουδές του, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον απαιτητικό στίβο της δημοσιογραφίας και συνεργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης με sites και εφημερίδες.

Το 2019 μπήκε στη ζωή του η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας ενημερωτικές εκπομπές, όπου παρά το νεαρό της ηλικίας του, κέρδισε τις εντυπώσεις και καταξιώθηκε. Ξεχώρισε για το καλά πληροφορημένο, έγκυρο και αποκλειστικό του ρεπορτάζ αλλά και το δυναμικό, καυστικό, και πάντα αντικειμενικό του σχόλιο.

Φέτος εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό των ειδήσεων του Star και ο ίδιος έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή «Happy Day».

«Ήταν ένα καλοκαίρι ανατροπών. Δεν περίμενα ότι θα φύγω από τον ΣΚΑΙ, υπό την έννοια ότι είχα στο μυαλό μου ότι θα κλείσει η σεζόν, θα πάμε διακοπές, θα ανασυνταχθούμε και από Σεπτέμβριο ξανά. Ήρθε όμως η πολύ ενδιαφέρουσα και τιμητική πρόταση της Μάρας Ζαχαρέα και του Star στο πρόσωπό μου. Και για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και για το πολιτικό σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση γιατί εγώ πρώτη φορά στην τηλεόραση δούλεψα στον ΣΚΑΙ. Ο ΣΚΑΙ ήταν πολύ γενναιόδωρος απέναντί μου σε πολλούς όρους. Μου έδωσε πολλά, όπως κι εγώ. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Είχα δεθεί με τον σταθμό. Έχω καταλήξει ότι στη δουλειά που κάνουμε όταν είσαι πολύ συναισθηματικός μπορεί να χάσεις και ευκαιρίες, τις οποίες ανατρέχοντας θα λες "αυτή θα ήθελα να την έχω αξιοποιήσει"». 

Ο Γιώργος Ευγενίδης βρίσκεται πλέον καθημερινά στην παρουσίαση του Μεσημεριανού Δελτίου Ειδήσεων του Star (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00), στο κυβερνητικό ρεπορτάζ και - όταν η επικαιρότητα το απαιτεί - βρίσκεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ως σχολιαστής, στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top