Κρατερός Κατσούλης: «Πάντα έκανα 3-4 δουλειές μαζί»

Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο πλατό του Breakfast@Star

Στο προηγούμενο live του DWST ο Κρατερός Κατσούλης ανέβηκε στο ballroom και εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό με τις χορευτικές του ικανότητες. 

DWTS: Η Χορογραφία Του Κρατερού Κατσούλη - Video

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ιστορική ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη», που κάνει πρεμιέρα αύριο στους κινηματογράφους , μίλησε στην Ελίνα και τον Γιώργο για το νέο του εγχείρημα, αλλά και την απόφασή του να αφήσει την παρουσιάση και να αφοσιωθεί πλήρως στο κομμάτι της υποκριτικής.

«Δεν πρόλαβε να αρχίσει η ταινία στους τίτλους αρχής, άρχισαν να τρέχουν τα μάτια μου, γιατί ήταν η αίσθηση ότι έγινε όλο αυτό και τώρα θα το δούμε», είπε για τη νέα ταινία, στην οποία συμμετέχει. 

«Ήταν ένα όνειρο να φτιάξω τον δικό μου χώρο και να κάνουμε σεμινάρια», δήλωσε για το καινούργιο επαγγελματικό του βήμα.

«Αυτό που κάνετε είναι πάρα πολύ απαιτητικό», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης απευθυνόμενος στους παρουσιαστές του «Breakfast@Star». «Εμένα μου απαγόρευε να κάνω οτιδήποτε άλλο, οπότε κάποια στιγμή δεν αισθανόμουν ωραία. Μπορεί να ήταν μια ωραία εκπομπή, αλλά δεν μπορούσα να κάνω θέατρο, ούτε μυθοπλασία και αυτό με εγκλώβιζε», εξομολογήθηκε στη συνέχεια εξηγώντας την απομάκρυνσή του από παρουσιαστής.

«Πάντα έκανα 3-4 δουλειές μαζί, γιατί υπήρχε η αγωνία για το τι θα γίνει, μετά οι συνθήκες που δε σου επέτρεπαν να κάνεις μια δουλειά, αλλά και η αγωνία της αναγνώρισης»

Στο 10ο live του DWTS ο Κρατερός Κατσούλης - Τον αποθέωσαν στο Twitter!

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο λαμπερό show χορού του Star, είπε «Έκανα πέντε ώρες την ημέρα πρόβα για το DWST». Ενώ αποκάλυψε πως αγαπημένος του χορός είναι το αργεντίνικο τάνγκο. 

«Όταν είσαι ''παρών σε αυτό που κάνεις σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις μία ολοκληρωμένη αίσθηση σε αυτό που συμβαίνει και χωρίς άγχος να βλέπεις τα πάντα και να εκμεταλλεύεσαι την καλύτερη δυνατή στιγμή, για να κάνεις αυτό που θέλεις. Δεν υπάρχει σωστός τρόπος. Ο καθένας έχει τον δικό του. Να είμαστε στο παρόν και να χαιρόμαστε αυτό που συμβαίνει», ήταν η συμβουλή του τέλος προς τους οικοδεσπότες της πρωινής εκπομπής.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top