Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Η πρώτη μου σκέψη είναι τα μελομακάρονα»

Όσα είπε το μοντέλο και κριτής του GNTM 4 στο star.gr

Δέιτε τη συνέντευξη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο star.gr

Λίγο μετά την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας του GNTM 4, της Κυβέλης, η κριτής του σόου και διεθνές μοντέλο, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, μίλησε στο star.gr

Παπαβλασοπούλου: Οι ανασφάλειες, η αρνητική κριτική και το GNTM

«Πάρα πολλές είναι οι σκέψεις, πολλές οι αναμνήσεις… Πέρασα πάρα πολύ ωραία γιατί ήταν κάτι καινούργιο. Πέρασε πάρα πολύ γρήγορα ο καιρός και φτάσαμε στο τέλος μας, βγήκε και η Κυβέλη νικήτρια, το χαρήκαμε... Όλα τα παιδιά ήταν πάρα πολύ καλά και η Όλγα κι ο Κωνσταντίνος, τους εύχομαι τα καλύτερα κι είμαι σίγουρα ότι θα πάνε πολύ καλά. Είμαι μόνο χαρούμενη με αυτό το πράγμα», δήλωσε αρχικά.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου GNTM 4

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανταποκρίθηκε τέλεια στη θέση του κριτή του GNTM 4 

Πώς ήταν η πρώτη της αυτή τηλεοπτική εμπειρία; «Πρωτόγνωρη ξεκάθαρα, αλλά επειδή το στοιχείο είναι η μόδα βγήκε πάρα πολύ αβίαστα για εμένα, γιατί είναι κάτι που κάνω εδώ και 18 χρόνια και με αυτή την ομάδα βγήκε πάρα πολύ καλό», απάντησε η Ισμήνη. «Ένιωσα σαν να ήμουν μαζί τους από την αρχή. Και με  τα παιδιά πάρα πολύ ωραία τα πήγα, επειδή ασχολούμαι με το μόντελινγκ όλα αυτά τα χρόνια, τους  ένιωθα πάρα πολύ κοντά μου!», συμπλήρωσε. «Όλες τις δυσκολίες που πέρασαν τα παιδιά τις έχω περάσει κι εγώ, όπως κι όλα τα μοντέλα», είπε στη συνέχεια. 

Παπαβλασοπούλου - Καράβας: Μαθήματα για τέλειες fashion πόζες στο GNTM 4

Όσον αφορά στις γιορτές των Χριστουγέννων δήλωσε ότι θα παραμείνει στην Ελλάδα. «Η πρώτη μου σκέψη είναι τα μελομακάρονα», είπε με χιούμορ η κριτής του GNTM, κάνοντας ξεκάθαρο ότι θα τη δούμε και στον πέμπτο κύκλο του επιτυχημένο προγράμματος του STAR.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Το μοντέλο μίλησε για τη μοναδική εμπειρία που έζησε στο GNTM 4

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Κάμερα-Μοντάζ: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top