GNTM 4 Τελικός: Ντίνος, Μαρία & Στυλιανός έκαναν τις δικές τους προβλέψεις!

Κυβέλη, Όλγα ή Κωνσταντίνο ψηφίζουν οι πρώην συμπαίκτες τους;

Το Breakfast@Star βρέθηκε στο πλατό του μεγάλου τελικού του GNTM 4

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 4 απόψε το βράδυ, ο Ντίνος, η Μαρία κι ο Στυλιανός βρέθηκαν στον καναπέ του Breakfast@Star, μιλώντας για τους τρεις φιναλίστ.

Τελικός GNTM: Η βαθμολογία των φιναλίστ - Θα γίνει η ανατροπή;

Ο Ντίνος μίλησε για την πολύ καλή πορεία της Κυβέλης, θυμίζοντας ότι είχε πιο συχνά από όλους την καλύτερη φωτογραφία, ενώ τα δύο μοντέλα «πείραξαν» τον Στυλιανό για τη… φιλική του σχέση με την Όλγα.

Με μια φωνή ο καθένας έκανε τη δική του πρόβλεψη για τον μεγάλο νικητή, ωστόσο είπαν τρία διαφορετικά ονόματα. Ο Ντίνος βλέπει την Κυβέλη για νικήτρια, η Μαρία τον Κωνσταντίνο και -φυσικά- ο Στυλιανός την Όλγα!

Στη συνέχεια ο Στυλιανός έκανε κι ένα σχόλιο για τη συμπεριφορά της Κυβέλης και την αναφορά της στην οικονομική της κατάσταση, κάτι που δεν άρεσε στον Ντίνο. 

Η Μαρία ανέφερε στη συνέχεια ότι ο Κωνσταντίνος είχε μια σταθερά καλή πορεία. «Έχει κάτι διαφορετικό, έδειξε κάτι διαφορετικό… πήγε καλά, μπράβο του», σχολίασε ο Ντίνος για το μοναδικό αγόρι της τριάδας.

Τελικός GNTM 4: Έτσι μπορείτε να ψηφίσετε τον μεγάλο νικητή!

Ιδιαίτερα περήφανος για την πορεία της Όλγας στο GNTM δήλωσε ο Στυλιανός μιλώντας για τη σύντροφό του. «Για εμένα είναι νικήτρια ούτως ή άλλως», είπε το μοντέλο από την Κύπρο.

Τα τρία μοντέλα σχολίασαν ότι προέβλεπαν την τελική πεντάδα και πάνω-κάτω είχε «δει» ότι η Κυβέλη θα πάει καλά, ενώ κανένας δεν είχε προβλέψει τον Κωνσταντίνο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top