Τελικός GNTM: Η έως τώρα βαθμολογία των φιναλίστ - Θα γίνει η ανατροπή;

Δείτε την πορεία της Κυβέλης, του Κωνσταντίνου και της Όλγας στο GNTM 4

Δείτε το trailer για τον μεγάλο τελικό του GNTM 4

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, είναι οι τρεις φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 4! 

Ο επικός τελικός για την κατάκτηση του μεγάλου τίτλου του GNTM 4 έχει ξεκινήσει και στο πρώτο μέρος του τα μοντέλα έχουν ήδη ολοκληρώσει δύο απαιτητικές δοκιμασίες διά χειρός Δημήτρη Σκουλού

GNTM 4 Τελικός: Έτσι μπορείτε να ψηφίσετε τον μεγάλο νικητή!

Οι top3 του διαγωνισμού βαθμολογήθηκαν, με άριστα το 10, για τις προσπάθειές τους από τους κριτές Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό, με την Κυβέλη να προηγείται με 74 βαθμούς, τον Κωνσταντίνο να ακολουθεί με 70 και την Όλγα στην τρίτη θέση με 69 βαθμούς

Οι διαφορές είναι πολύ μιρκές και τίποτα δεν έχει κριθεί. Ακολουθούν μια λαμπερή πασαρέλα και ένα διαφημιστικό teaser για premium ποτό, δοκιμασίες στις οποίες θα αναμετρηθούν οι top3, λαμβάνοντας βαθμολογίες από τους κριτές. Δοκιμασίες που μπορεί να φέρουν τα πάνω-κάτω στο αποτέλεσμα του διαγωνισμού. 

Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί από το τελικό σύνολο της βαθμολογίας των κριτών αλλά και από την ψηφοφορία του κοινού, που ενεργοποιείται για μία ακόμα χρονιά.  Οι τηλεθεατές θα μπορούν να στηρίξουν το αγαπημένο τους μοντέλο τηλεφωνώντας ή στέλνοντας sms. Οι γραμμές άνοιξαν την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι το τέλος του μεγάλου τελικού τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας στο STAR, δείτε την πορεία των τριών συμμετεχόντων. 

Η πορεία της Κυβέλης

Η πορεία της Όλγας

Η πορεία του Κωνσταντίνου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top