Τελικός GNTM 4: Έτσι μπορείτε να ψηφίσετε τον μεγάλο νικητή!

Κυβέλη, Κωνσταντίνος ή Όλγα; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του GNTM 4;

Δείτε το trailer για τον μεγάλο τελικό του GNTM 4

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία σχεδόν τριών μηνών, το GNTM 4 ρίχνει απόψε αυλαία, με την προβολή του μεγάλου τελικού και την ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας από την τηλεόραση του STAR

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η… Γαλλιδούλα που ξεχώρισε στο GNTM 4

Εκτός από τον μεγάλο τίτλο τα πολυπόθητα έπαθλα είναι τα εξής: το χρηματικό ποσό των 50.000 χιλιάδων ευρώ, ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ κι ένα SUV αυτοκίνητο

Θυμίζουμε τους τρεις φιναλίστ του GNTM 4, που δεν είναι άλλοι από: τον Κωνσταντίνο, την Κυβέλη και την Όλγα, τα τρία μοντέλα που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κι έφτασαν μέχρι τον τελικό του διαγωνισμού

Κωνσταντίνος - GNTM 4: Δείτε το εντυπωσιακό Instagram του φιναλίστ!

Μετά το πρώτο μέρος του τελικού που παρακολουθήσαμε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, σειρά έχει το δεύτερο μέρος, το φινάλε του GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας ακριβώς στις 21:00.

GNTM 4: Η βαθμολογία των 3 φιναλίστ στο 1ο μέρος του τελικού

Στο πρώτο μέρος του τελικού, το βράδυ της Τρίτης, διαμορφώθηκε η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής για τις δύο πρώτες δοκιμασίες του τελικού.

- Η Κυβέλη προηγείται με 74 βαθμούς
- Ο Κωνσταντίνος ακολουθεί με 70 βαθμούς
- Η Όλγα κατάφερε να συγκεντρώσει 69 βαθμούς

Βέβαια, τίποτα δεν είναι οριστικό, καθώς υπολείπονται δύο ακόμα δοκιμασίες και βεβαίως οι δικοί σας ψήφοι, δηλαδή του κοινού!

Όλγα GNTM 4: Οι κοιλιακοί της στο Instagram «κόβουν» την ανάσα!

Τις φωτογραφίες των τριών φιναλίστ έκριναν και βαθμολόγησαν στο επεισόδιο της Τρίτης τα μέλη της κριτικής επιτροπής, οι Ζενεβιέβ Μαζαρίμ Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός.

GNTM 4: Πώς να ψηφίσετε το μοντέλο της αρεσκείας σας

Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν το βράδυ της Τρίτης (14/12) και μέχρι κι απόψε το βράδυ, μπορείτε να στηρίξετε το αγαπημένο σας μοντέλο με τις ψήφους σας, στους αριθμούς που αναγράφονται και στις καρτέλες:

GNTM 4: Πώς θα ψηφίσετε την Όλγα

GNTM 4: Πώς θα ψηφίσετε τον Κωνσταντίνο

GNTM 4: Πώς θα ψηφίσετε την Κυβέλη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top