Χριστούγεννα στο Star - Γιορτές με χορό, αγαπημένες εκπομπές και ταινίες

Το Star γιορτάζει την πιο πολύχρωμη, μαγική, χαρούμενη εποχή του χρόνου

Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας του χρόνου και ο πρώτος μήνας του χειμώνα και της καρδιάς μας!

Star

Το Star γιορτάζει την πιο πολύχρωμη, μαγική, χαρούμενη εποχή του χρόνου με νέα, ξεχωριστά, επίκαιρα XMAS ID’s υψηλής αισθητικής για τη Starland  αλλά και όλο το πρόγραμμα.

 

Starland

Γιατί τον Δεκέμβριο μπορεί να έχει πολύ κρύο αλλά έχει και Χριστούγεννα και τη γλυκιά αναμονή της Πρωτοχρονιάς και πολλές γιορτές και πολλά γλυκά και πολλά φαγητά και πολλά χρώματα και πολλά φώτα και πολλά στολίδια και πολλά δώρα και πολλές μουσικές και πολύ χαρά και πολύ αισιοδοξία και στο Star έχουμε αποφασίσει και αυτή τη χρονιά να γιορτάσουμε, να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε, να λάμψουμε, να μαγέψουμε, να χορέψουμε!

Να χορέψουμε; Και βέβαια και μάλιστα με τα πιο λαμπερά αστέρια! Γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στις 21:00, το μοναδικό «Dancing with the Stars» με την υπέροχη Βίκυ Καγιά και τον ξεχωριστό Λάμπρο Φισφή, θα είναι στην οθόνη του Star! Φορέστε τα γιορτινά σας, αγκαλιάστε τους αγαπημένους σας και στο γιορτινό ρεβεγιόν δείξτε την αγάπη σας, το κέφι σας, τον ενθουσιασμό σας με… ρυθμό!
Το GNTM 4 ολοκληρώνεται με τον μεγάλο, λαμπερό τελικό, που θα γίνει τη Δευτέρα 20/12/21 στις 21:00, όπου θα μάθουμε ποιος ή ποια θα κερδίσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model για το 2021!

breakfast@star
 

Οι ζωντανές μας εκπομπές «breakfast@star» (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 09:00) με τους Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα και «Αλήθειες με τη Ζήνα» (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 12:00 ) με τη Ζήνα Κουτσελίνη, θα είναι στον «αέρα» όλες τις μέρες των γιορτών με στολισμένα πλατό, επίκαιρη θεματολογία, ανάλογη διάθεση και εορταστικά χαμόγελα!

«Αλήθειες με τη Ζήνα»

Το «Shopping Star»με τη Βίκυ Καγιά τις εβδομάδες 13 – 17/12/21, 20-24/12/21, θα έχει προσαρμόσει τα θέματα, που καλούνται να «υπηρετήσουν» οι υποψήφιες, στο κλίμα της ωραιότερης εποχής του χρόνου. Από 27 έως 31/12/21  θα προβληθούν επεισόδια σε επανάληψη.

Shopping star
 

Ο «Τροχός της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη θα έχει όλες τις ημέρες των γιορτών νέα επεισόδια αλλά και special εορταστικά επεισόδια στις 23,24,30,31 Δεκεμβρίου, με καλεσμένους αγαπημένα πρόσωπα, που θα παίξουν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Την Κυριακή 26/12/21 και την Κυριακή 2/1/22 η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί.
 

Τροχός της Τύχης


Η εκπομπή «Stars System» με την αγαπημένη Άση Μπήλιου δεν  θα μεταδοθεί 25/12/21 & 1/1/22 και δίνει ραντεβού το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 με πολλές προβλέψεις για τη νέα χρονιά, πάντα στις 13:00.

Η εκπομπή «Traction» με τους Κώστα και Μάνο Στεφανή τραβάει… χειρόφρενο και δεν θα μεταδοθεί στις 26/12/21 & 2/1/22. Επιστρέφει με… φουλ γκάζια, από την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, πάντα στις 14:10.

Τα Σαββατοκύριακα 25-26/12/21 και 1-2/1/22 δεν θα μεταδοθούν οι ξένες σειρές «Τα Φιλαράκια» και «Two and a half men».


 ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Γιορτές = παιδιά και παιδιά = γιορτές! Αν προσθέσεις και το φανταστικό παιδικό πρόγραμμα της Starland τότε η πολύχρωμη, χαρούμενη εικόνα ολοκληρώνεται !
Η πρώτη σε τηλεθέαση παιδική ζώνη του Σαββατοκύριακου,  θα είναι κοντά στα παιδιά με όλους τους αγαπημένους ήρωες και πολλά Christmas Special Episodes!

Επίσης θα προβληθούν πολλές – πολλές υπέροχες παιδικές ταινίες όπως:
Barbie: Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα, Τα μυστικά της συμμορίας των 5, Οι Κρουντς, Εγώ ο απαισιότατος, Τα Χριστούγεννα του Ντένις του Τρομερού, Το πλουσιόπαιδο, Tom and Jeryy: Santa’s Little Helpers,  Χριστούγεννα με τους Looney Tunes, Ο ήρωας του βυθού 2: Η παλίρροια, Ο μπόμπιρας ξεπόρτισε, Ο Γκριντς, Τrue and the Rainbow Kingdom Winter Wishes, Χριστούγεννα στη Μαδαγασκάρη, Τομ και Τζέρι: Η ιστορία του Καρυοθραύστη, Λόραξ, Μπετόβεν: Χριστουγεννιάτικη Περιπέτεια,   Μόνος στο σπίτι, Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη, Το πολικό εξπρές,   Η Εποχή των Παγετώνων,  Η Πεντάμορφη και το Τέρας και σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή Πόκεμον: Ντετέκτιβ Πικατσού.

Αλλά και κινηματογραφικές επιτυχίες για τα μεγαλύτερα «παιδιά»:
Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η επιστροφή του Βασιλιά, Μαχητές των δρόμων 7, Tελευταία Έξοδος :Ρίτα Χέιγουορθ, Χριστούγεννα & ΣΙΑ, Game Night,  Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ, Ρομπέν των Δασών, Ο μονομάχος, Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή.

Και φυσικά δεν είναι γιορτές χωρίς ελληνικό κινηματογράφο:
Καλώς ήλθε το δολάριο, Το πιο λαμπρό αστέρι, Μαζί τα φάγαμε, Ο μαγικός καθρέφτης,  Οι γαμπροί της Ευτυχίας,  Η ωραία του κουρέα, Ο Θησαυρός,   Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top