Η συνάντηση Καινούργιου - Τσαγκρίδη: «Δε θέλω να μιλήσω καθόλου γι' αυτό»

Η παρουσιάστρια και ο πρώην σύντροφός της διασκέδασαν στο ίδιο μαγαζί

Έπειτα από τρία χρόνια σχέσης η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το γεγονός, αλλά κατά καιρούς η Κατερίνα έχει αφήσει κάποια υπονοούμενα μέσα από την εκπομπή της.

Καινούργιου: Απάντησε για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Τσαγκρίδη

Το βράδυ του Σαββάτου (11/12), το πρώην ζευγάρι είχε μια τυχαία συνάντηση σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου.

Η τυχαία συνάντηση του πρώην ζευγαριού στο Κολωνάκι

Γι’ αυτό το γεγονός μίλησε και το πρωί της Δευτέρας (13/12) μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» λέγοντας: «Το χειρότερο είναι να είσαι σε μαγαζί, μου συνέβη το Σάββατο και λέω τώρα είμαι σε μαγαζί απλό στο Κολωνάκι και είμαι εκεί με την παρέα μου και ξαφνικά… Αν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια δε θα μιλήσεις; Και να με τραβάνε κι εγώ δεν το πήρα χαμπάρι και ξαφνικά το βλέπω στα site. Να μην ξέρεις από πού να κρυφτείς».

Ακούγοντας τα λόγια της ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να πάει τη συζήτηση ένα βήμα παρακάτω, ρωτώντας τη: «Χάρηκες που τον είδες και είπατε αυτές τις κουβέντες; Στενοχωρήθηκες; Χάρηκες»;

«Δε θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Καθόλου», ήταν η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία θέλησε να κλείσει το θέμα εκεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top