DWTS: Η ενόχληση της Λαμπροπούλου με τον χορευτή της Μαριάννας Γεωργαντή

Χόρεψαν ένα ερωτικό Βιενέζικο Βαλς

H Μαριάννα Γεωργαντή και ο Σπύρος παρουσίασαν ένα ερωτικό Βιενέζικο Βαλς σε μία χορογραφία αληθινής αγάπης στο 9ο live του Dancing With The Stars!

Ωστόσο, μετά τον χορό του ζευγαριού η Μαρίνα Λαμπροπούλου ήταν φανερά ενοχλημένη με τον χορευτή της Μαριάννας Γεωργαντή, Σπύρο! «Με στεναχώρησες πάρα πολύ» είπε η κριτής.

DWTS: Έκλεψε την παράσταση ο Γιώργος Καράβας με τον χορό του!

Ο λόγος ήταν ότι νωρίτερα στο βίντεο που προβλήθηκε η ρεπόρτερ και διαγωνιζόμενη έδειξε την έντονη ενόχλησή της για τους 20 βαθμούς που πήρε στο προηγούμενο live! «Θεωρώ ότι αδικηθήκαμε πάρα πολύ από τη βαθμολογία στο προηγούμενο live. Είναι η πρώτη φορά που στεναχωριέμαι. Αν ήμασταν στο σχολείο και έπαιρνα το διαγώνισμα της Κυριακής με αυτή τη βαθμολογία θα ζητούσα αναβαθμολόγηση» είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Γεωργαντή.

«Παιδιά, πήρα 4! Εγώ ντρέπομαι και τον κόσμο που μας ψηφίζει», πρόσθεσε.

«Άλλα ζευγάρια χάνουν πολλά βήματα, παίζει να μην έχουν στραβώσει και βήμα σε όλη την χορογραφία και παίρνουν πολύ καλύτερες βαθμολογίες» συμπλήρωσε ο παρτενέρ της, Σπύρος.

Δείτε το βίντεο από τις πρόβες της Μαριάννας Γεωργαντή και του Σπύρου:

Αυτό, όπως του είπε στο live, η Μαρίνα Λαμπροπούλου είναι «κουτσομπολιό εφόσον δεν μας λες ποια ζευγάρια ευνοήσαμε»!

Στο τέλος η Μαριάννα, θέλοντας να ρίξει τους τόνους, ανέφερε: «Προτείνω να γίνει ένας Σασμός ανάμεσά μας. Είμαστε μια ομάδα».

Τελικά, η βαθμολογία που πήρε το ζευγάρι ήταν και πάλι πολύ χαμηλή με τέσσερα 4άρια!

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dancing with the Stars

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top