«Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: Τι αποκάλυψε ο Αθανασίου μετά από 14 χρόνια

Όσα είπε ο Θάνος Ποντίκης για τη Μαρίζα Πασπάτη

Η σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές. Ο Θάνος Ποντίκης και η Μαρίζα Πασπάτη έγιναν για δυο τηλεοπτικές σεζόν το αγαπημένο μας δίδυμο, ενώ η σειρά ακόμη και σήμερα σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης όταν προβάλλεται σε επανάληψη.

«Μαρίζα» και «Ποντίκης» ποζάρουν 13 χρόνια μετά τον «Δάσκαλο»


Σήμερα, 14 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, ο Μάριος Αθανασίου έκανε μια αποκάλυψη. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε από τον Θανάση Πάτρα αν ένα τέτοιο θέμα, δηλαδή, τον έρωτα μιας μαθήτριας με τον δάσκαλό της θα μπορούσε να υπάρχει στην τηλεόραση του 2021 και με τα σημερινά δεδομένα.

 

«Η παραγωγή και η σκηνοθεσία της σειράς το είχαν προσέξει. Δε έβαλαν ποτέ μία πιτσιρίκα, γιατί αυτομάτως θα άλλαζε όλη η εικόνα. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δεν ήταν τότε 16 ή 18, ήταν μία ηθοποιός πολύ μεγαλύτερη, έμπαινε στη σύμβαση και μπορούσες να την αποδεχτείς όπως ήταν. Προσπαθούσες να παίξεις στο όριο που να φαίνεται η μυθοπλασία και η ιστορία που μπορεί να έχει ενδιαφέρον, δεν προτείνει ότι πρέπει να γίνεται κατά κόρον στην κοινωνία. Νομίζω τα σίριαλ τα δικά μας οφείλουν να εναρμονίζονται με τις επιταγές της κοινωνίας στο χρονικό διάστημα που βρίσκονται», είπε ο Μάριος Αθανασίου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top