GNTM 4 - Ναπολέων για το φιλί με την Ειρήνη: Προφανώς και υπάρχει κάτι!

Τι είπε ο Ναπολέων για τη σχέση του με την Ειρήνη

Όσο πλησιάζουμε στον τελικό τόσο λιγοστεύουν οι διαγωνιζόμενοι στο σπίτι του GNTM 4. Έτσι στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε ένα από τα φαβορί να αποχωρεί από τον διαγωνισμό μόδας.

Αποχώρησε ο Ναπολέων από το GNTM 4

Ο λόγος για τον Ναπολέων, ο οποίος θεώρησε δίκαιη την αποχώρησή του. «Η αποχώρησή μου ήταν δίκαιη από την άποψη ότι δεν ήξερα πώς να βγάλω το συναίσθημα της ζήλιας. Νομίζω ότι και οι κριτές δυσκολεύτηκαν στο να μου εξηγήσουν στο τι έπρεπε να φαίνεται στο πρόσωπό μου», είπε στην εκπομπή «Breakfast@star».

GNTM 4- Ναπολέων: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του


Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο GNTM 4 ο Ναπολέων ήρθε πολύ κοντά με την Ειρήνη. Η Κυβέλη είχε αποκαλύψει ότι είναι και από τα ζευγάρια του διαγωνισμού.

Οι δυο τους δεν είχαν εκδηλώσει τον έρωτα τους on camera, όμως λίγο πριν την αποχώρησή του Ναπολέοντα, το έκαναν, μιας και αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα.

«Δε γνώριζα ότι θα παίξει το τελευταίο πλάνο με το φιλί στην Ειρήνη. Προσπαθούσαμε να είμαστε πιο διακριτικοί. Φάνηκε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ μας όταν βγήκε η Κυβέλη και το ανακοίνωσε. Δε θα ήθελα να δηλώσω κάτι για εμένα και την Ειρήνη ακόμα. Θέλω να βγει κι εκείνη από το παιχνίδι και να έχουμε μια επικοινωνία. Προφανώς και υπάρχει κάτι με την Ειρήνη, δεν μπορώ να το διαψεύσω. Δε θα ήθελα να βάλω ταμπέλα γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είμαι κλειστός σαν χαρακτήρας και θέλω να είμαι σίγουρος. Περιμένω να βγει η Ειρήνη, να βρεθούμε και να το συζητήσουμε», δήλωσε ο Ναπολέων.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top