DWTS: O Jason Roditis τρόμαξε τη Μαριάννα Γεωργαντή με το «ένα»

Ο κριτής τους άφησε όλους άφωνους

Τον αριθμό «ένα» έδειξε ο Jason Roditis στο σημερινό live του Dancing with the Stars στη διαγωνιζόμενη Μαριάννα Γεωργαντή!

DWTS: Εκθαμβωτική η Βίκυ Καγιά - Έναρξη με τον Νίκο Μουτσινά!

Όλοι «πάγωσαν» στο πλατό εκείνη τη στιγμή και ο κριτής εξήγησε ότι ο βαθμός αυτός είναι για τη συμπεριφορά της στο βίντεο και όχι για τη χορογραφία της. 

«Αυτό εδώ είναι για το attitude που είχες στο βίντεο! Αυτό δεν είναι για τον χορό σας. Εγώ είμαι φανατικός των βίντεο σας, το χω πει πως τα περιμένω πως και πως. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να βρεις εσύ μία ισορροπία μέσα σε όλο αυτό. Την μια είσαι υπερβολική, την επόμενη στιγμή βλέπουμε αυτό. Δήλωσες δηλαδή ότι δεν θα μπορείς να ευχαριστηθείς τη σημερινή χορογραφία και δεν είμαστε εδώ για αυτό. Παρόλα αυτά, πάντως, εγώ νομίζω ότι τα πήγατε πολύ καλύτερα σήμερα» τόνισε ο Jason Roditis.

H δημοσιογράφος, είπε στο εισαγωγικό βίντεο ότι είχε μοναδικό στόχο να αποδείξει στην κριτική επιτροπή πως υπάρχει σοβαρός λόγος για να βρίσκονται στο DWTS.

O κριτής τελικά έδωσε 6 στην διαγωνιζόμενη του DWTS!

Να σημειωθεί ότι η Μαριάννα Γεωργαντή και ο χορευτής της, Σπύρος, χόρεψαν jive με το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή «Φθηνό Ξενοδοχείο». 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dancing with the Stars
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top