Ζήνα Κουτσελίνη: Η μπηχτή για τον Λάτσιο και η αγάπη στη Σκορδά

Η συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά

Η Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Νίκο Μουτσινά και τα είπε όλα.

Με ποιο κριτήριο έχει «χτίσει» όλους τους παρουσιαστές που έχουν περάσει από τα χέρια της; 

«Άμα δε σε γουστάρω δεν κάθομαι ούτε ένα λεπτό μαζί σου ούτε να δουλέψω, ούτε να σου πω να βγεις μπροστά. Με τίποτα» δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τι πρέπει να έχει ένα πρόσωπο για να ασχοληθεί με την τηλεόραση; «Κατά τη γνώμη μου να είναι ο εαυτός του. Να μπορεί, αυτό που είναι στην παρέα να το βγάλει και προς τα έξω. Αν δεν μπορεί, ας κάτσει σπίτι του με τον άλλον που τον διασκεδάζει, να κάνει καλή παρέα. Αλήθεια είναι αυτό που σου λέω και είναι πέρα για πέρα αληθινό. Όσοι είναι σήμερα στην τηλεόραση κάνουν καλή παρέα» ανέφερε.

Όσο για τα καινούργια πρόσωπα που έχει ξεχωρίσει είπε: «Για τη Δανάη Μπάρκα το έλεγα κι από πέρυσι. Ήμουν από τις λίγες. Γιατί οι περισσότεροι έβλεπαν τα χαμηλά νούμερα κι έλεγαν 'σιγά, λάθος επιλογή'. Αλλά πάνε όλα και με το κανάλι. Αν το κανάλι είναι χαμηλά, θα είσαι χαμηλά. Αν ξεχωρίζει το κανάλι που βρίσκεσαι, ανεβαίνεις [...] Δεν κάνουν όλοι για όλα πάντως. Δεν κάνουν όλοι για πρωινό, κάποιος μπορεί να είναι αλλού καλύτερος».

Η αγάπη που έχει στη Φαίη Σκορδά είναι γνωστή: «Δεν ήθελα για άντρα της Φαίης Σκορδά τον Γιώργο Λιάγκα. Να το κρύψω; Θα της διάλεγα έναν πετυχημένο γιατρό σαν τον μπαμπά της τον ακτινολόγο. Όχι από την τηλεόραση. Ο χώρος της τηλεόρασης είναι δύσκολος. Υπάρχει ανταγωνισμός. Υπάρχουν άλλα δεδομένα. Μου αρέσει αυτή η σχέση να έχει πιο άπλα. Μη σε πήρα και με πήρες γιατί κάποιο λόγο είχαμε. Δεν υπονοώ κάτι για τη Φαίη και τον Γιώργο. Κι εγώ δεν παντρεύτηκα από τον χώρο. Κι η Μενεγάκη πήρε τον Λάτσιο, χωρίσανε. Πήρε τον Ματέο [...] Δεν είπα τίποτα. Να την καλοπαντρέψω ήθελα. Η μαμά της δεν πέρασε ωραία που πήρε άντρα ακτινολόγο; Λέω τι ήθελα για τη Φαίη. Την είχα και την έχω πολύ ψηλά. Δίπλα μου, γειτόνισσα. Τις Κυριακές ερχόταν κι έκλαιγε και μου έλεγε 'Δεν πάω καλά' και της έλεγα 'Μη φοβάσαι τίποτα, θα σκίσεις'. Βλέπεις που έχει φτάσει το κορίτσι μου; Βλέπεις πόσο ψηλά; Και με τον Λιάγκα και χωρίς τον Λιάγκα».

Στην ερώτηση «Ποιος από τους διευθυντές προγράμματος που έχεις συνεργαστεί δεν κάνει ούτε για καντηλανάφτης;» ενώ αρχικά απέφυγε να απαντήσει λέγοντας: «Εγώ λέω να φάω. Άμα πω το όνομα θα πέσει το σύστημα» τρώγοντας το πιάτο που υπήρχε σαν εναλλακτική. Δοκιμάζοντας ωστόσο το πιάτο αναφώνησε όλο νόημα: «Είναι γλυκό σαν τον Γιάννη Λάτσιο» με τον Νίκο Μουτσινά εμφανώς αμήχανο να απαντά: «Έγινε! Ελπίζω αυτό να μην ακούστηκε».

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε ακόμα και για την «κόντρα» Μουτσινά - Ηλιάκη λέγοντας: «Χάρηκα πάρα πολύ που γύρισε η Ηλιάκη. Και σε αγαπάει πάρα πολύ ρε αθεόφοβε. Με τη Μαρία κι εγώ είχα διαφωνήσει. Όταν οι άνθρωποι έχουμε συνεργαστεί πληγωνόμαστε με κάποιες καταστάσεις. Εσύ τώρα είσαι ένα πληγωμένο παιδί σαν κι εμένα. Να πας να της πάρεις ένα δώρο για το παιδί της».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top