GNTM 4: «Ο Ντίνος και η Κυβέλη έβαζαν λόγια στις παρέες»

Όσα δήλωσαν τα μοντέλα μετά το τέλος της δοκιμασίας

Τα μοντέλα του GNTM στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης, κλήθηκαν να γίνουν αγγελιοφόροι, ποζάροντας στον φακό του Bill Georgoussis με τον Αγγαίο να έχει την καλύτερη λήψη και τους Μαρία και Στυλιανό τις πιο αδύναμες με την πρώτη τελικά να μένει εκτός 8άδας.

GNTM 4: Τα πρώτα λόγια της Μαρίας μετά την αποχώρηση συγκινούν

Απόλυτα ικανοποιημένος που πήρε τη δουλειά και δικαιωμένος ο Αγγαίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», και αφιέρωσε τη νίκη στη μαμά του και την Ισμήνη, η οποία δεν τον είχε πιστέψει από την αρχή.

«Αφιερώνω τη φωτογραφία στη μητέρα μου και την Ισμήνη, γιατί στην αποχώρηση μου είχε πει πως είμαι απαρατήρητος».

Ο Αγγαίος μαζί με την Ειρήνη συμφώνησαν στο ότι η Κυβέλη μετά και την αποχώρηση του Ντίνου από τον διαγωνισμό, έχει μείνει μόνη της στο σπίτι. 

«Νιώθω άσχημα που η Κυβέλη είναι μόνη της, αλλά μετά από όσα έχουν γίνει, δεν μπορώ να της πω κάτι παραπάνω. Νιώθω απογοήτευση και για τον Ντίνο και για την Κυβέλη», είπε ο Αγγαίος. 

«Η Κυβέλη είναι μόνη της, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Στεναχωριέμαι που τη βλέπω μόνη της, αλλά δεν έχουμε να πούμε κάτι με την Κυβέλη», δήλωσε στη συνέχεια η Ειρήνη on camera.

Ο Αγγαίος αποκάλυψε ότι νωρίτερα δεν έκανε παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά, γιατι ο Ντίνος με την Κυβέλη τους έβαζαν λόγια. Ο Στυλιανός, όταν ρωτήθηκε πάλι για τον Ντίνο, ανέφερε πως δεν του λείπει η παρουσία του μες το παιχνίδι. 

Backstage δηλώσεις του Αγγαίου, της Ειρήνης και του Στυλιανού στην κάμερα του «Breakfast@Star»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@Star»

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top