Ο κοινός «εχθρός» ένωσε το σπίτι του GNTM 4

Οι… δακτυλοδεικτούμενοι Ντίνος και Κυβέλη

Μία νέα ημέρα ξημέρωσε στο σπίτι του GNTM 4. Ντίνος και Κυβέλη συζητούν για την ένωση των «quadrifoglio» με τα υπόλοιπα μοντέλα του διαγωνισμού μόδας.

Ναπολέων και Κωνσταντίνος συζήτησαν για το τι ήταν αυτό που τους χώρισε. Και οι δυο πλευρές κατέληξαν πως ο κοινός «εχθρός» είναι η Κυβέλη.

«Ξύπνησα και τους άκουσα να μιλούν για εμένα», λέει η Κυβέλη στον Ντίνο και εκείνος της απαντά: «Είσαι το καλύτερο πράγμα εδώ πέρα. Αγάπη μου δεν έχουν τι άλλο να κάνουν και ασχολούνται μαζί σου».

«Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι δύο παρέες αποφάσισαν να ενωθούν για να είναι πιο σοβαρές οι απόψεις τους. Λένε πως για όλα έφταιγα εγώ. Ότι εγώ έλεγα κακά λόγια στη μία παρέα για την άλλη και τους ανακάτεψα. Έτσι μισιόντουσαν. Δε μισιόντουσαν πριν από εμένα», είπε on camera το νεαρό μοντέλο.

Καλές δεν είναι όμως οι σχέσεις ούτε ανάμεσα στην Κυβέλη και την Ειρήνη, αφού σύμφωνα με την πρώτη τη χαρακτήρισε διπρόσωπη.

Η Ειρήνη μπορεί πλέον να κοιμάται στο δωμάτιο των «quadrifoglio», αλλά έχει αφήσει τα πράγματά της στο δωμάτιο όπου κοιμάται η Κυβέλη.

Η Κυβέλη από την πλευρά της ανέφερε πως δεν μπορεί να ξυπνάει και να βλέπει μπροστά της μία κοπέλα που τη χαρακτήρισε διπρόσωπη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top