Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το The Voice

«Έφυγα για να κάνω το επόμενο βήμα, αλλά δε βιάζομαι»

Δείτε τη συνέντευξη της Λάουρα Νάργες στο Happy Day

Πριν από περίπου δύο χρόνια τη θέση της στα backstage του The Voice είχε πάρει η Χριστίνα Μπόμπα, με την απομάκρυνσή της τότε να έχει συζητηθεί πολύ

Λάουρα Νάργες: Η ανάρτηση για τη χειρότερη μέρα της ζωής της

Η Λάουρα Νάργες επέστρεψε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, ωστόσο όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, αποχώρησε και πάλι.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου για τους λόγους που έφυγε από την εκπομπή, αλλά και τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι.  

Λάουρα Νάργες: Η μάχη με τη βουλιμία και η αισθητική επέμβαση που έκανε

«Η αποχώρησή μου από το The Voice ήταν ένα σημαντικό βήμα μετά από τόσα χρόνια. Είναι μια απόφαση, με την οποία αισθάνομαι πολύ καλά. Αυτό που είδα, κατάλαβα και ένιωσα ήταν ότι θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Έπρεπε ίσως ο κύκλος αυτός να είχε κλείσει νωρίτερα, δυο χρόνια πριν όταν μου συνέβη αυτό που μου συνέβη και με τον τρόπο που έγινε γιατί τότε ήταν κάτι πολύ απότομο και έντονο. Ζήτησα περισσότερα χρήματα. Το οικονομικό ήταν ένας λόγος… Δεν έφυγα για να πάω κάπου αλλού. Έφυγα για να κάνω το επόμενο βήμα, αλλά δε βιάζομαι. Έχω εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής. Ο Γιώργος Λιανός ήταν ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο για να του ανακοινώσω την απόφασή μου. Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου δε τη γνωρίζω προσωπικά, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά και εύχομαι να το απολαύσει», είπε για την αποχώρηση από το talent show και την αντικαταστάτριά της.

Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο Σαντικάι»

«Με τον Χρήστο Σαντικάι γνωριστήκαμε μέσα από την παρέα. Κάποια στιγμή ξεκίνησα να νιώθω κάτι. Αναγνωρίζουμε και οι δύο ότι έχουμε κάτι πάρα πολύ ξεχωριστό, το οποίο πρώτη φορά συμβαίνει στη ζωή μας. Νομίζω ότι παίζει ρόλο και η ηλικία και η εμπειρία που έχεις. Συζούμε κανονικά», αποκάλυψε η Λάουρα Νάργες για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top