Λάουρα Νάργες: Η μάχη με τη βουλιμία και η αισθητική επέμβαση που έκανε

Όσα εξομολογήθηκε για τον θάνατο του πατέρα της

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και γλυκά κορίτσια που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από την ελληνική τηλεόραση. Μια μίξη Ελλάδας και Γερμανίας που έφερε ως αποτέλεσμα τη Λάουρα Νάργες.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός που βλέπουμε ξανά στο «The Voice», μίλησε στο «Happy Day» τον θάνατο του πατέρα της που τη σημάδεψε, την ψυχοθεραπεία που κάνει τα τελευταία χρόνια τη μάχη με τα κιλά της, αλλά και την αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της.

Λάουρα Νάργες: Θα πάρει τη θέση του Γιώργου Λιανού στο «The Voice»;

«Είχα πιάσει πάτο. Εκείνη η χρονιά ήταν η χειρότερη της ζωής μου επειδή πέθανε στα χέρια μου. Τον πρόλαβα στην τελευταία διαδρομή του. Κάναμε πρεμιέρα στο Πρωινό και με παίρνει η αδερφή μου να μου πει ότι έπαθε εγκεφαλικό και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Έφυγα επί τόπου. Τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο, τον έζησα. Όταν πέθανε, το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι κρυμμένη στο παιδικό δωμάτιο και να κλαίω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με έβαλαν με το ζόρι στο αεροπλάνο. Ήμουν στον αυτόματο πιλότο εκείνη τη χρονιά», είπε για τον «χαμό» του μπαμπά της. 

Λάουρα Νάργες

Για την εμφάνισή της και τη μάχη με τη βουλιμία αποκάλυψε: «Μετά από 13 χρόνια στον χώρο, υποτίθεται πρέπει να μάθεις να είσαι χοντρόπετση και να μην ακούς τα σχόλια, ωστόσο δεν σου κρύβω ότι είναι αρκετά αυτά που θα σε στενοχωρήσουν. Ποια δίαιτα; Βουλιμίες πέρναγα. Είχε ξεκινήσει όλο αυτό στη Γερμανία, το πέρναγα για έναν χρόνο. Γενικά παλεύω με αυτό το πράγμα, είναι πολύ δύσκολο να έρθεις σε επαφή με το σώμα σου και να το αγκαλιάσεις. Παλιότερα, άνθρωποι της τηλεόρασης μου έλεγαν να χάσω κιλά και να φτιάξω την κυτταρίτιδα μου» 

Λάουρα Νάργες: Η τηλεοπτική επιστροφή και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Κλείνοντας, η Τινα Μεσσαροπούλου τη ρώτησε αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει γελώντας ότι έχει κάνει μπότοξ στα χείλη της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top