Cynthia Nixon: Η «Miranda» θα σκηνοθετήσει το Sex and the City

Διπλοθεσίτισσα η ηθοποιός στο reboot της διάσημης σειράς

Δείτε το βίντεο από το Breakfast@Star

Η Cynthia Nixon, η γνωστή σε όλους μας «Miranda», αποκάλυψε ότι θα σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο στην τηλεοπτική επιστροφή του Sex and the City, το And Just Like That....

Γιώργος Καρτελιάς And just like that...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Breakfast@Star, η ηθοποιός ετοιμάζεται να καθίσει στη θέση του σκηνοθέτη, όπως αποκάλυψε και η ίδια την Πέμπτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Sex and the City: Ανακοινώθηκε πότε θα κάνει πρεμιέρα το reboot της σειράς

Sex & the City: Βρέθηκε η αντικαταστάτρια της Kim Cattrall στη νέα σειρά

«Είμαι ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω ότι θα σκηνοθετήσω ένα επεισόδιο του Just Like That αυτήν τη σεζόν», σχολίασε στις φωτογραφίες που τη δείχνουν να δουλεύει στο σετ πίσω από τις κάμερες.

Ελίνα Παπίλα And just like that...

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ένα πραγματικό όνειρο να δουλέψω με τους αγαπημένους μου συμπρωταγωνιστές και την ομάδα σε αυτόν τον νέο ρόλο. Ποτέ μου δεν είχα τέτοια υποστήριξη στη ζωή μου. (Και μην ανησυχείτε, η Miranda θα εξακολουθεί να είναι στο επεισόδιο – ήταν τόσο σουρεάλ να κάνω και τα δύο με τη μία!)».

Sex & the City: Τα τηλεοπτικά παιδιά των πρωταγωνιστριών μεγάλωσαν

Δείτε την ανάρτηση της Cynthia Nixon

Νωρίτερα τον Οκτώβριο, το HBO Max ανακοίνωσε ότι η επερχόμενη σειρά, θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο. Το νέο έκανε γνωστό η Sarah Jessica Parker μέσα από ένα βίντεο από τα γυρίσματα -που αλλού;- στη Νέα Υόρκη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top