Ανδρέας Μικρούτσικος: Παραμένει στην εντατική - Τι δήλωσε η Σοφία Βόσσου

Αποσωληνώθηκε ο παρουσιαστής - Στο πλευρό του η σύντροφός του

Μία νέα περιπέτεια με την υγεία του έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος διασωληνώθηκε στην εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», το μεσημέρι της Τετάρτης.

Καινούργιου: Η ανάρτηση για τον Μικρούτσικο και τα νεότερα της υγείας του


Ωστόσο, η κατάστασή του βελτιώθηκε και λίγες ώρες αργότερα αποσωληνώθηκε. Η καλύτερή του φίλη, Σοφία Βόσσου, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και μίλησε στο Happy Day για το τι ακριβώς συνέβη.

Ανδρέας Μικρούτσικος


«Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, γιατί πολλά λέγονται και δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις και δεν θέλω. Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα. Εδώ και πριν 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στο νοσοκομείο στον Ευαγγελισμό, γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του, πήγε πάρα πολύ καλά η επέμβαση. Έχει υποκείμενα ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα από την προηγούμενη κατάσταση κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο, με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν. Η αλήθεια είναι ότι τώρα αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά παραμένει στην εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες κτλ. και θα επιστρέψει στο δωμάτιο, είναι κοντά και ο γιος του βέβαια και η σύντροφός του. Καθημερινά μιλάμε και με τον Ανδρέα έχω μιλήσει και μιλάμε στο τηλέφωνο κτλ.» δήλωσε η τραγουδίστρια. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top