Έρωτας με διαφορά: Η Ναταλία εγκρίνει τη σχέση Ζέτας-Κωστή

Μη χάνετε τα νέα επεισόδια της σειράς του STAR κάθε Τετάρτη στις 21:00

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Τετάρτης 21/10

Στο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Έρωτας με διαφορά, που είδαμε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, η μέρα των γενεθλίων του Κωστή (Βασίλης Μίχας) ξεκινάει με τον Μάρκο να χοροπηδάει επάνω στο κρεβάτι για να τον ξυπνήσει.  

Έρωτας με διαφορά: Η αντίδραση της Ζέτας όταν γνωρίζει κι επισήμως τη Μίνα

Έρωτας με διαφορά Πάρτι Κωστή

Ο Κωστής γιόρτασε τα 25α γενέθλιά του στο μπαρ που δουλεύει

Στο πρωινό, ο Κωστής ανοίγει τα δώρα του. Η Μάρω (Ντίνα Μιχαηλίδου) του έχει αγοράσει ένα παλιομοδίτικο μάλλινο πουκάμισο, με χρωματιστούς ρόμβους. Εκείνος αναγκάζεται να το φορέσει για να μην τη στενοχωρήσει, με αποτέλεσμα να υποφέρει όλη την ημέρα από έντονη φαγούρα. Δεν μπορεί να φανταστεί ότι η Μάρω το έχει κάνει για πλάκα. 

Έρωτας με διαφορά: Η πρώην και η νυν του Κωστή γίνονται… κολλητές!

Έρωτας με διαφορά: Δείτε τη σκηνή όπου η Ζέτα τα ξαναβρίσκει με τη Φαίη

Στο μεσημεριανό τραπέζι στο σπίτι έρχονται η Φαίη (Βίβιαν Κοντομάρη), η Ναταλία (Φωτεινή Τσακίρη), ο Φίλιππος (Αργύρης Αγγέλου) και η Ελβίρα (Έρρικα Μπίγιου). Ανάμεσα στους πρώην συζύγους, η ατμόσφαιρα είναι πολύ τεταμένη, με πολλά υπονοούμενα και σπόντες και από τις δύο πλευρές

Το πάρτι συνεχίζεται στο μπαρ. Εκεί, ο Φίλιππος συνοδεύει επίσημα τη Ναταλία, χωρίς να κρύβει ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στην Ελβίρα, αλλά ούτε και στον Κωστή. 

Φωτεινή Τσακίρη Σταύρος Νικολαΐδης

Η Ναταλία άρχισε τα πάρε-δώσε με τον Φίλιππο

Έρωτας με διαφορά: Ο Χρήστος προσλαμβάνει στο μαγαζί την πρώην του Κωστή

Έκπληξη της βραδιάς αποτελεί η τελική… έγκριση της Ναταλίας για τη σχέση του γιου της του Κωστή, με τη Ζέτα. «Μαλλον αρχίζει να το παίρνει απόφαση τελικά ότι είμαστε μαζί», σχολίασε ο ερωτευμένος Κωστής στη Ζέτα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Έρωτας με διαφορά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top