Elif: Η Ματσιντέ έχει προσλάβει άντρες να βρουν τη Μελέκ και την Ελίφ

Δείτε την Τετάρτη το νέο επεισόδιο της Ελίφ στις 17:40 στο STAR

Η Ζουλιντέ συμπεριφέρεται ψυχρά και κρατάει την απόσταση της από τον Σαφάκ. Ο Σαφάκ δεν κρύβει την ανησυχία του και το μυαλό του είναι συνέχεια στη Ζουλιντέ.

Η Αλέβ και η Λεμάν κατηγορούν τη Ζουλιντέ για την άσχημη διάθεσή του. Ο λόγος της αλλαγής της συμπεριφοράς της Ζουλιντέ στον Σαφάκ δεν είναι άλλος από τον Τουφάν, ο οποίος την απείλησε με τη ζωή του Εμιρχάν και του Σαφάκ, αν δεν κάνει ό,τι της λέει.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Τρίτη 19/10

Τα κουλουράκια της Μελέκ έχουν μεγάλη επιτυχία στη γειτονιά και γίνονται ανάρπαστα.  

Η Ματσιντέ έχει προσλάβει κάποιους άντρες, οι οποίοι αναζητούν τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Ματσιντέ βρίσκεται μαζί τους και κάποια στιγμή βλέπει μακριά την Ελίφ μαζί με τη Μελέκ και προσπαθεί να τις πλησιάσει, αλλά τις χάνει μέσα στο πλήθος. Αρχικά απογοητεύεται, όμως σκέφτεται πως πλέον είναι στα ίχνη τους.

Η Χουμεϊρά ακούει τον Λεβέντ να παίζει κιθάρα στον κήπο. Αρχίζει να εκτιμάει τα προσόντα του και να αναγνωρίζει τις ευαισθησίες που κρύβει αυτός ο άντρας.

Η Ασλί πηγαίνει καλά νέα στη Μελέκ. Μια εταιρία μόδας προσλαμβάνει ταλαντούχες νοικοκυρές και θεωρεί πως εκείνη είναι μια τέλεια υποψήφια. Η εταιρία δεν είναι άλλη από αυτή της οικογένειας Χακτανίρ.

Ο άντρας του Ταρίκ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και την πιέζει να επισκεφθεί την επόμενη μέρα τον Ταρίκ στη φυλακή. Εκείνη γίνεται έξαλλη και κλείνει εκνευρισμένη το τηλέφωνο. Δε θα είναι όμως εύκολο να τους βγάλει από τη ζωή της.

Ο διευθυντής του σχολείου μαθαίνει ότι η Ελίφ δεν έχει στοιχεία ταυτότητας και της απαγορεύει να μπει στο σχολείο. Η Ελίφ αναστατώνεται επειδή δεν μπορεί να συνεχίσει το σχολείο...

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top