Σία Κοσιώνη: Η αναφορά στην πεθερά της Ντόρα Μπακογιάνη για τον καρκίνο

Όσα είπε η παρουσιάστρια στον «αέρα» φανερά συγκινημένη

Δείτε το απόσπασμα από τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ

Το πρωί της Δευτέρας η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτησή της στο Facebook, ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο

«Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα. Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ. Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου. Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο.  Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν. Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται. Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου. Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις. Παράλληλα. Ταυτόχρονα. Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα. Δεν είναι κάτι παραπάνω. Δεν θα λιποψυχήσουμε. Δεν θ’ αλλάξουμε. Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια.δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται.Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι θα δώσει κι αυτή τη μάχη στη ζωή της /Φωτογραφία Eurokinissi

Η συγκεκριμένη είδηση προβλήθηκε στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ και φυσικά η Σία Κοσιώνη, φανερά συγκινημένη για την πεθερά της, αφού έχει παντρευτεί τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη, της είπε δημόσια περαστικά.

Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Ντόρα Μπακογιάννη     

Σία Κοσιώνη

H Σία Κοσιώνη μετέδωσε φανερά συγκινημενη τη συγκεκριμένη είδηση

«Μια ανακοίνωση που προκάλεσε συγκίνηση αλλά κι ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης. Περαστικά της να είναι και θα είναι», είπε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη, μετά το τέλος του ρεπορτάζ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top