Αναστασία Τσιλιμπίου: Η ηλικία, ο ρόλος σε τουρκικό σήριαλ & οι γονείς της

Από την Καρδιά ενός Αγγέλου, το Νησί και τώρα στο Κομάντα και Δράκοι

Το πρόσωπο της Αναστασίας Τσιλιμπίου μας είναι πολύ οικείο, αφού έχει ξεκινήσει να ασχολείται με την υποκριτική από τα εννέα της χρόνια. 

Σήμερα είναι 23 χρόνων και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι».

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ποιος είναι ο Ντόντος από το «Κομάντα και Δράκοι»

Αναστασία Τσιλιμπίου: Ποιος είναι ο ρόλος της στο «Κομάντα και Δράκοι»

Το τηλεοπτικό κοινό ασχολήθηκε αρκετά και με τους νεαρούς πρωταγωνιστές τους. Μία από αυτές και η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η σύζυγος, το βιογραφικό και η δουλειά στο καζίνο

Η 23χρονη ηθοποιός υποδύεται τη Ναυσικά, τη μεγάλη κόρη του αστυνομικού Βασίλη Γιαννούλη (Βασίλη Μπισμπίκη). Η Ναυσικά έχει αναλάβει το ρόλο της «μητέρας» στην οικογένεια, καθώς εκείνη έφυγε από τη ζωή. Έχει κλειστεί στο δικό της ψηφιακό κόσμο.

Ευαίσθητη, προσέχει τη διατροφή της (vegan) και δεν της αρέσει, που εξαιτίας της μετακίνησής τους στην Κρήτη, διαταράχθηκε η καθημερινότητά της. Η γνωριμία της με τον Νεκτάριο θα την επηρεάσει βαθιά και θα καταλάβει ότι ο κόσμος γύρω της, τελικά, έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από όσο νόμιζε.

Μαρίνα Καλογήρου: Ο θάνατος του συζύγου της, ο νέος έρωτας & η ζωή χωρίς ΤV

Το βιογραφικό της Αναστασίας Τσιλιμπίου

Τη γνωρίσαμε όταν ήταν μόλις εννέα ετών. Τότε, το 2007, έπαιξε στη σειρά του Alpha, «Για την Καρδιά ενός Αγγέλου», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Έπειτα, συμμετείχε στο «40 Κύματα», αλλά ο ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή και αγαπητή ήταν αυτός της μικρής Μαρίας στο «Νησί» όταν ήταν μόλις 12 ετών.

«Τη συμμετοχή μου στο Νησί σίγουρα δεν την πήρα δεδομένη, αλλά την εκτίμησα και προσπάθησα να αποκομίσω πολλά από αυτή. Δεν εστίασα στη διασημότητα που τη συνόδευε, αλλά στο να μάθω πράγματα, να γεμίσω εφόδια και είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν μέρος αυτής της δουλειάς», έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vita».

Επίσης, το 2010 έλαβε μέρος στον «Πόλεμο των Άστρων». Παράλληλα, δοκίμασε τις δυνατότητές της στο θέατρο. Έπαιξε στην παράσταση «Το Θαύμα της Άννυ Σάλιβαν», η οποία ανέβηκε στο Θέατρο Άλφα.

Στο Λύκειο υπήρχε ένα κενό όσον αφορά την υποκριτική και σκέφτηκε ότι ίσως να μην ακολουθήσει το όνειρό της.

Το 2015, όμως, ήρθε η δουλειά στην Τουρκία. Μετακόμισε για μερικούς μήνες στη γειτονική χώρα, καθώς επιλέχθηκε για τον ρόλο της σουλτάνας Κιοσέμ στην ομώνυμη σειρά. Έτσι, όλα πήραν τον δρόμο τους.

Το 2016 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Διονυσιακή Νύχτα», στο Θέατρο Αθηνών, και τη διαδικτυακή σειρά μικρού μήκους «Follow The Wind».

Έναν χρόνο αργότερα, το 2017, έπαιξε στη παράσταση «Playing Gods», στο Θέατρο Τέχνης Ασωμάτων, και το 2018 στη «Λωξάντρα», στο Θέατρο Βεάκη. Στη μεγάλη οθόνη έχει παίξει στην ταινία του Στράτου Μαρκίδη, «Μαζί τα Φάγαμε».

Επίσης, στο βιογραφικό της έχει συμμετοχή στην κυπριακή σειρά «Οργή», η οποία έχει προβληθεί και στην Ελλάδα.

«Οι γονείς μου ήθελαν να με προστατέψουν, ήταν πάντα δίπλα μου και δεν έζησα ποτέ τίποτα περίεργο. Προσπαθώ να κάνω την ομορφιά να περνάει απαρατήρητη, προτιμώ να με βλέπουν για την τέχνη μου», εξομολογήθηκε πρόσφατα η ταλαντούχα ηθοποιός, παραχωρώντας συνέντευξή στην Ελεονώρα Μελέτη.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η συνεργασία μου με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη στο "Νησί", με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ θέλω να γίνω ηθοποιός».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top