Η Σουρεϊγιά από την Elif και η δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της

Το βιογραφικό της κούκλας ηθοποιού Melisa Döngel

Δείτε το τρέιλερ της Τετάρτης 22/9/21

Η Melisa Döngel ή Σουρεϊγιά που πρωταγωνιστεί στην Εlif γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1999 και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στην Ακαδημία Τέχνης Osman Yağmurdereli. 

Ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική με τη σειρά Elif, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2014. 

Το 2016, έπαιξε τον χαρακτήρα της Sevtap στην τηλεοπτική σειρά Hangimiz Sevmedik. 

Την ίδια χρονιά, έπαιξε τον χαρακτήρα της Nil στην τηλεοπτική σειρά Arka Sokaklar. 

Το 2018, εμφανίστηκε ως Deniz Çelik στη δραματική σειρά Bizim Hikaye, στην οποία κέρδισε το κύρος για την ερμηνεία του χαρακτήρα. 

Στη σειρά Sen Çal Kapımı, η οποία άρχισε να μεταδίδεται στο FOX το 2020, απεικονίζει τον χαρακτήρα της Ceren Başar. 

Η Döngel αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη σειρά για μερικά επεισόδια λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Τον Ιούλιο του 2021, αποκαλύφθηκε ότι η Ντάνγκελ συμμετείχε σε νομική διαμάχη εναντίον του πατέρα της για την επιμέλεια της μικρότερης αδερφής της. Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της στην ηλικία των 15 ετών.

Ο πατέρας της Döngel συνελήφθη και φυλακίστηκε, ενώ η νεαρή ηθοποιός έλαβε ψυχολογική υποστήριξη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ξεπεράσει το ψυχολογικό τραύμα, καταλήγοντας τελικά στην υποκριτική για να σταθεί στα πόδια της. 

«Βασικά ποτέ δε σκέφτηκα να γίνω ηθοποιός. Το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω ψυχολόγος. Αλλά η ζωή με οδήγησε στην υποκριτική», είπε σε συνέντευξη, προσθέτοντας πως όταν ενεπλάκη, διαπίστωσε ότι υποκριτική και ψυχολογία δε βρίσκονται σε αντίθετες κατευθύνσεις. 

«Στην υποκριτική, μπορούμε να υποδυθούμε διάφορους χαρακτήρες και να γίνουμε καθρέφτης πολλών αδιέξοδων καταστάσεων, τις οποίες ζει ο κόσμος. Ελπίζω κατά κάποιον τρόπο να γινόμαστε κάτι σαν οδηγός», σημείωσε.

Ο πατέρας της, ωστόσο, απαίτησε να δοθεί σε εκείνον η κηδεμονία της 17χρονης κόρης του, υποστηρίζοντας πως η ηθοποιός είχε «κακή ζωή».

Το σχετικό αίτημα περιλαμβάνει είτε να σταλεί το ανήλικο κορίτσι στην πρώην σύζυγό του, η οποία ζει στη Ρωσία, επειδή εκείνος είναι στη φυλακή είτε να τεθεί υπό κρατική φροντίδα. 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top