Παρασκευή Κερασιώτη: Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα γίνει μοντέλο

«Δικαιώθηκα με τη συμμετοχή μου στο GNTM»

Την Παρασκευή Κερασιώτη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 3. Η όμορφη μελαχρινή κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις αναλογίες της και έτσι έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μόδας.

Το νεαρό μοντέλο μπορεί να κατέκτησε τη δεύτερη θέση, αλλά ασχολείται με το modelling και μάλιστα δήλωσε πως θα πήγαινε και πάλι στο GNTM, διότι της έδωσε την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό της.

Παρασκευή Κερασιώτη: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της φιναλίστ του GNTM 3

«Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου στο GNTM. Είχα άγχος καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού γιατί δεν πίστευα ότι μπορώ να φτάσω στο σημείο που τελικά έφτασα. Πίστευα πάρα πολύ στον εαυτό μου, άλλα άτομα με έκαναν να μην πιστεύω σε εμένα. Το ξεπέρασα και τώρα είμαι εγώ. Δεν περίμεναν ότι μία τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο. Και η Βίκυ Καγιά και η Ζεν ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν. Δικαιώθηκα με τη συμμετοχή μου στο GNTM», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Breakfast@star».

 

Παρασκευή Κερασιώτη: Η νέα της αισθησιακή φωτογραφία στο Instagram

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στον ντόρο που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι με την απόφασή της να δουλέψει ως σερβιτόρα στη Μύκονο.

«Θα το πω ξανά και δεν ντρέπομαι γι΄αυτό. Δεν είμαστε όλοι καλά οικονομικά. Κάνω αυτή τη δουλειά τώρα αλλά δε σημαίνει ότι είμαι καλά οικονομικά. Θέλω να βοηθήσω την οικογένειά μου. Είπαν ότι δεν κάνω για μοντέλο γι΄ αυτό και δουλεύω σαν σερβιτόρα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»
Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top