Breakfast@Star: Backstage από τη φωτογράφιση του Γιώργου και της Ελίνας

Το πρωινό του Star κάνει πρεμιέρα στις 9

Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της νέας πρωινής εκπομπής του Star, το Breakfast@Star με τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 09.00.

Ο Γιώργος και η Ελίνα έρχονται με την πιο θετική διάθεση για να μας κρατήσουν όμορφη συντροφιά, με χιούμορ, αυθορμητισμό, ζεστασιά, οικειότητα.

Breakfast@Star: Ο Γιώργος και η Λίνα κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 20/9

Αχώριστοι φίλοι, αγαπημένοι συνεργάτες και με τρομερή χημεία μεταξύ τους, το νέο τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης του Star υπόσχεται να γίνει η ιδανική παρέα μας για το ξεκίνημα της ημέρας.

Γιώργος και Ελίνα - Breakfast@Star

Breakfast@Star: Ο Γιώργος και η Ελίνα έρχονται με την πιο θετική διάθεση για να μας κρατήσουν όμορφη συντροφιά, με χιούμορ, αυθορμητισμό, ζεστασιά, οικειότητα

Η… πρόγευση, που μας δίνουν ο Γιώργος και η Ελίνα από τo backstage της φωτογράφισης για το Breakfast@Star προμηνύει ένα πρωινό γεμάτο θετική ενέργεια, αισιόδοξη διάθεση και χιούμορ!

Breakfast@Star: Ποια είναι η Ελίνα Παπίλα

Μητέρα τριών παιδιών, παντρεμένη και full ερωτευμένη με τη δουλειά της είναι η Ελίνα Παπίλα, η οποία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του Breakfast@Star με τον Γιώργο Καρτελιά.

Γιώργος και Ελίνα - Breakfast@Star

Breakfast@Star: Το νέο τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης του Star υπόσχεται να γίνει η ιδανική παρέα μας για το ξεκίνημα της ημέρας

Ξεκίνησε να κάνει ραδιόφωνο σε ηλικία μόλις 16 ετών. Στη συνέχεια σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα, όμως δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά, καθώς όταν επέστρεψε στη Χαλκίδα το 2004, άρχισε η συνεργασία της με τον Sok Fm σε διάφορες εκπομπές και ζώνες. Από το 2017 είναι ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Γιώργο.

Ελίνα Παπίλα: Ποια είναι η παρουσιάστρια του Breakfast@Star

Τη χαρακτηρίζουν το χαμόγελο της, η σχέση λατρείας με το κινητό της και η αγάπη της για τον ύπνο, που πλέον είναι… πλατωνική! Είχε ασχοληθεί για χρόνια με το cross fit και δηλώνει εξαιρετική μαγείρισσα.

Breakfast@Star: Ποιος είναι ο Γιώργος Καρτελιάς

Ο Γιώργος Καρτελιάς με καταγωγή από την Εύβοια, έχει δύο μεγάλες αδυναμίες. Τη γυναίκα του και τον 6χρονο γιο του, για τον οποίο δηλώνει με χιούμορ: «τον έχω κάνει σαν τα μούτρα μου κι ας μοιάζει με τη μητέρα του».

Γιώργος και Ελίνα - Breakfast@Star

Breakfast@Star: Μητέρα τριών παιδιών, παντρεμένη και full ερωτευμένη με τη δουλειά της είναι η Ελίνα Παπίλα

Η ραδιοφωνική του πορεία ξεκινάει πολύ νωρίς, από τότε που ήταν μωρό. Με πατέρα ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού στην Αθήνα, ο Γιώργος μεγάλωσε ανάμεσα σε κονσόλες, δίσκους και πικ – απ, της εποχής.

Γιώργος Καρτελιάς: Ποιος είναι ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Star

Το 2003 ξεκίνησε να παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή Sok Fm Morning Show, μια εκπομπή που συνεχίζεται εδώ και 18 χρόνια και η οποία του έχει προσφέρει ατέλειωτες όμορφες στιγμές. Για τον Γιώργο είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να χαρίσει χαμόγελα και κέφι, σε τόσους πολλούς ανθρώπους.

Όταν έχει ελεύθερο χρόνο απολαμβάνει τις καταδύσεις, τα θαλάσσια σπορ, την καλή παρέα, μαζί φυσικά με ποιοτικό και γευστικό φαγητό!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top