Πέτρος Ιακωβίδης - «Τατουάζ»: Δείτε το νέο του βίντεο κλιπ!

Το τραγούδι το ακούμε στο repeat

Με το απαράμιλλο ταλέντο του και τη χαρακτηριστική χροιά του, ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ξεχωρίσει και να αποτελεί σήμερα έναν από τους δημοφιλέστερους λαϊκούς καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς της Ελλάδας. Τα τραγούδια του γίνονται viral και τεράστιες επιτυχίες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, φτάνοντας στην κορυφή των charts αλλά και στην πρώτη θέση στις καρδιές του κοινού.

ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΤΑΤΟΥΑΖ

Νικητής στην κατηγορία «Καλύτερο Βίντεο – Ελληνικό Χορευτικό» στα MAD VMA με το No1 hit του «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα», φουλ ανανεωμένος και σχεδόν έτοιμος για την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του album από τη Minos EMI, a Universal Music Company, ο Πέτρος Ιακωβίδης μας χαρίζει την απόλυτη επιτυχία του χειμώνα που φέρει τον τίτλο «Τατουάζ», σε μουσική και στίχους του ίδιου.

Τη νέα του επιτυχία που ήδη ακούγεται δυνατά στα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, συνοδεύει ένα φρέσκο και εντυπωσιακό music video δια χειρός Bodega Visuals, στο οποίο βλέπουμε τον Πέτρο με τη συμπρωταγωνίστριά του σε απλές και καθημερινές cool & fun στιγμές οι οποίες ντύνονται οπτικά με εντυπωσιακά led visuals, εναλλαγές στο φωτισμό και ατμοσφαιρικά εφέ.

Δείτε το official music video εδώ:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top