GNTM 4: «Με πείσμωσε ο θάνατος της κολλητής μου από καρκίνο»

Η 19χρονη Άννα πέρασε με 4 «ναι»

 Η 19χρονη Άννα ταξίδεψε από την Καβάλα με μοναδικό σκοπό να πάει στις auditions του GNTM 4.

Έτσι κι έγινε! Φόρεσε τα κόκκινα πέδιλα της και το κόκκινο μπικίνι της και προτού αρχίσει να κάνε πόζες στους κριτές άρχισε να τραγουδά ένα trap κομμάτι σε δικούς της στίχους.

GNTM 4: Η ιστορία της Εμμανουέλας που «λύγισε» τη Ζενεβιέβ

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως έβλεπε το GNTM από τότε που πήγαινε στο δημοτικό και μάλιστα την περσινή σεζόν είχε δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό μόδας, αλλά την τελευταία φορά το μετάνιωσε επειδή ντρεπόταν.

Η 19χρονη Άννα από την Καβάλα

«Τι άλλαξε μέσα σε έναν χρόνο;», τη ρώτησαν οι κριτές και τότε εκείνη απάντησε: «Τον Ιανουάριο έχασα τον σκύλο μου. Έναν μήνα μετά πέθανε και η παιδική μου φίλη από καρκίνο. Όταν ακούς από μία 18χρονη κοπέλα ότι δεν έχει εκπληρώσει τα όνειρά της τότε πεισμώνεις. Έτσι έγινε και με εμένα. Παλαιότερα δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση, είχα κόμπλεξ με το σώμα μου, έμπαινα στη θάλασσα με πετσέτα, τώρα όμως πήρα τα πάνω μου».

Η Άννα έχει άλλα 9 αδέρφια

Η Άννα σε δηλώσεις που έκανε στα backstages ανέφερε πως όλο αυτό το κάνει γιατί νιώθει ότι το οφείλει στη φίλη της και φυσικά στον εαυτό της και πρέπει  να εκπληρώσει τα όνειρά της.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη πέρασε στην επόμενη φάση με 4 ναι και λίγο πριν φύγει από το πλατό είπε πως έχει άλλα 9 αδέρφια, είναι συνολικά 10 αδέρφια.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top