GNTM 4: Η ιστορία της Εμμανουέλας που «λύγισε» τη Ζενεβιέβ

Η Ζεν της έδωσε τη Wild Card της

Η Εμμανουέλα μπορεί να διέθετε ένα καλλίγραμμο κορμί αλλά δεν εντυπωσίασε τους κριτές. Μόλις πήρε τέσσερα «όχι» έβαλε τα κλάματα και εξήγησε στους κριτές ότι έχει περάσει νευρική ανορεξία.

Στην αρχή η ίδια ήταν πολύ χαμηλών τόνων και σχεδόν ανέκφραστη σε όσα της ζητήθηκαν να κάνει. Οι κριτές της τόνισαν ότι δεν έχει κάτι που θα τους τραβήξει την προσοχή και ότι θα πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές, με τη Ζενεβιέβ να της προτείνει ακόμα και να της κόψουν τα μαλλιά πολύ κοντά.

Η Εμμανουέλα πάγωσε μόλις το άκουσε. Όταν τελικά δεν πέρασε στο Bootcamp, ξέσπασε σε κλάματα και μίλησε για την προσωπική της ιστορία με τη νευρική ανορεξία κι ότι εξαιτίας αυτούυ είχε χάσει τα μαλλιά της.

Την ώρα που η Εμμανουέλα αποχωρούσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί τη φώναξε πίσω για να της ανακοινώσει ότι της δίνει τη Wild Card της.

Μάλιστα, η Ζεν εξήγησε ότι και εκείνη είχε περάσει παρόμοια περιπέτεια με τα μαλλιά της σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής της. Έτσι, αποφάσισε να δώσει αυτή τη δεύτερη ευκαιρία στην Εμμανουέλα που μετά έκλαιγε από χαρά.

GNTM 4: Ο Αντώνης εκνεύρισε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τη Wild Card έχει κάθε κριτής δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά. Να «το πάρει επάνω του» και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή σε κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική!

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top