Έρωτας με διαφορά: Ο Στέλιος ξεσηκώνει τα παιδιά για να πάνε διακοπές

Μη χάσετε τα δύο τελευταία επεισόδια του 1ου κύκλου απόψε στις 23.45

Δείτε το trailer του 12ου επεισοδίου

Απόψε στις 23.45 συντονιστείτε στο Star για να απολαύσετε τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς «Έρωτας με διαφορά»!

Η Ζέτα συγχωρεί τον Κωστή για το ξέσπασμά του.
 
Ο Στέλιος, σε μια κίνηση ματ, ξεσηκώνει τα παιδιά για να πάνε διακοπές μαζί με τη Μάρω. Η Ζέτα έχει αντιρρήσεις, αλλά όλα είναι κανονισμένα και έτσι δεν αντιδρά περισσότερο. Ο Κωστής προσπαθεί να την ηρεμήσει, λέγοντάς της ότι αφού θα λείπουν όλοι, οι δυο τους θα είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν και να χαρούν τη σχέση τους.

Ο Στέλιος, σε μια κίνηση ματ, ξεσηκώνει τα παιδιά για να πάνε διακοπές μαζί με τη Μάρω.
 
Η Ζέτα προσπαθεί να ζήσει ξένοιαστες στιγμές μαζί του, αλλά δεν τα καταφέρνει.
 
Η Ελβίρα μένει ακόμη στο σπίτι της Ζέτας, αφού ο Φίλιππος επιμένει στην απόφασή του να μην την δεχτεί πίσω. Η Φαίη συναντιέται με τον Δαμιανό και γνωρίζει την Τόνια, μια φίλη του Αλέξανδρου, η οποία τον θέλει για τον εαυτό της.

Η Ζέτα προσπαθεί να ζυγίσει τον έρωτά της για τον Κωστή
 
Η μητέρα του Κωστή, η Ναταλία, έρχεται στην Αθήνα και ανακαλύπτει ότι ο Κωστής έχει καινούργια δουλειά, αλλά και καινούργιο σπίτι. Λέει στη Ζέτα ότι ο Κωστής μισούσε τα λογιστικά και υποφέρει για χάρη της και τής ζητάει, για ακόμη μια φορά, να τον αφήσει ελεύθερο.
 
Η Ζέτα προσπαθεί να ζυγίσει τον έρωτά της για τον Κωστή, με το τι είναι καλύτερο και πιο λογικό για εκείνον και να πάρει την απόφασή της…

Το trailer του 13ου επεισοδίου
 
 

Περίληψη 13ου (τελευταίου) επεισοδίου του 1ου κύκλου:
 
Η Ζέτα είναι πολύ στενοχωρημένη από το χωρισμό της με τον Κωστή. Η Φαίη προσπαθεί να την παρηγορήσει αλλά, ταυτόχρονα, τής λέει ότι αυτό που έκανε ήταν μεγάλη ανοησία.
 
Η Ζέτα έχει και έναν ακόμα λόγο να είναι αναστατωμένη. Κλείνει τα σαράντα της χρόνια και θα είναι χωρίς τον Κωστή και τα παιδιά της. Ο Κωστής, επίσης, νιώθει πολύ άσχημα χωρίς τη Ζέτα.


Ο Άρης τού λέει ότι πρέπει να σκέφτεται μόνο το μεγάλο ταξίδι που θα κάνουν οι δυο τους και ότι θα ξεπεράσει τη Ζέτα, μόνο αν αρχίσει να φλερτάρει άλλες γυναίκες. Ο Κωστής το επιχειρεί, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Η Ζέτα έχει και έναν ακόμα λόγο να είναι αναστατωμένη.


Η Μάρω, που είναι με τα παιδιά και τον Στέλιο στην Κέρκυρα, δεν περνάει καλά. Διαπιστώνει πως ο γιος της αποδεικνύεται υπερβολικά εγωιστής και ακατάλληλος για πατέρας.
 
Η Ελβίρα προσπαθεί να συνηθίσει το νέο χαρακτήρα του Φίλιππου, αλλά είναι ερωτευμένη με τον Χρήστο. Ο Χρήστος δεν μπορεί να συνέλθει από τον ξαφνικό χωρισμό τους.
 
Η Φαίη φεύγει οριστικά από το σπίτι της και τσακώνεται άσχημα με τον Δαμιανό, εξαιτίας της Τόνιας.
 
Ο Κωστής και ο Άρης ετοιμάζονται να ξεκινήσουν για το μεγάλο ταξίδι τους για το γύρο του κόσμου, που το σχεδίαζαν από τότε που πήγαιναν στο γυμνάσιο.

Η Ζέτα είναι πολύ στενοχωρημένη από το χωρισμό της με τον Κωστή
 
Η Ζέτα θα περάσει τα πιο επεισοδιακά της γενέθλια…

Δείτε τα επεισόδια του 1ου κύκλου της σειράς Έρωτας με διαφορά 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top