Elif: Η Αλέβ έχει ένα σχέδιο για να βγάλει τη Ζουλιντέ από τη ζωή της

Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Πέμπτης

Η Παρλά συζητάει με τους υπεύθυνους για τη διοργάνωση του γάμου της και ζητάει τη γνώμη της Σουρεγιά.

Στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη της αλλά θέλει να την πληγώσει. Η Αλέβ αφήνει υπονοούμενα στη Λεμάν για τη Ζουλιντέ και τις προθέσεις της σχετικά με το μαγαζί της Τουλάι. Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί και μαθαίνει πως η Τουλάι έφυγε και πως η Ζουλιντέ αναλαμβάνει το μαγαζί και αυτό δεν της αρέσει καθόλου.

Η Λεμάν λέει στη Ζουλιντέ πως το συμβόλαιο για την ενοικίαση του μαγαζιού το έχει κάνει με την Τουλάι και θυμωμένη ζητάει από τη Ζουλιντέ να φύγει. Ο Σαφάκ επεμβαίνει και λέει πως επιτρέπει στη Ζουλιντέ να αναλάβει εκείνη το μαγαζί. Η Λεμάν επιστρέφει σπίτι της θυμωμένη και απογοητευμένη. Η Αλέβ έχει ένα σχέδιο για να βγάλει τη Ζουλιντέ από τη ζωή της και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να πει στη Λεμάν πως η Ζουλιντέ ζει στο σπίτι του Σαφάκ.

Ο Κερέμ απολογείται στη Σουρεγιά για τον ενθουσιασμό της Παρλά για τον γάμο. Η Σουρεγιά του λέει πως η Παρλά έχει κάθε δικαίωμα να είναι ενθουσιασμένη. Η Ζουλιντέ θέλει να φύγει από το μαγαζί αλλά ο Σαφάκ της λέει πως δεν θα το επιτρέψει και της κρατάει το χέρι. Η Ζουλιντέ ξαφνιάζεται αλλά λατρεύει τον τρόπο με τον οποίο τη φροντίζει ο Σαφάκ. Η Παρλά περπατάει πια κανονικά αλλά το κρατάει από όλους μυστικό γιατί δεν θέλει ο Κερέμ να αλλάξει γνώμη για τον γάμο. Οι αστυνομικοί βρίσκουν τελικά το κινητό τηλέφωνο του Μουσταφά αλλά και το πτώμα του. Η Ματσιντέ είναι συγκλονισμένη από τα νέα και κατηγορεί τον εαυτό της επειδή πιστεύει πως δεν τον προστάτεψε. Από την ταραχή της, χάνει την ισορροπία της και πέφτει στο πάτωμα.

Η Βιλντάν και ο Κερέμ τη βοηθούν και η Ματσιντέ τους λέει τι συνέβη. Η Παρλά λέει στη Ματσιντέ πως πρέπει να το ξεπεράσει και να συνεχίσουν τη ζωή τους, όπως κάνει και εκείνη παρά την αναπηρία της…

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top