Elif: Το παιδί της Χουμεϊρά γεννιέται νεκρό!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Τετάρτη στις 17:40 στο Star

Η Ματσιντέ ρωτάει τον Κερέμ αν έχει μιλήσει με την αδελφή του και ο Κερέμ αρχίζει να ανησυχεί και εκείνος. Τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά αλλά η κοπέλα δεν απαντάει.

Ο Ταρίκ και η Ράνα περιμένουν να συναντήσουν τον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να το σκάσουν με καράβι αλλά η κοπέλα έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες και φοβάται πως ο Ταρίκ δεν έχει πια χρήματα. Ο Ταρίκ τη διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει οικονομικό θέμα και η Ράνα ανακουφίζεται.

Ο Κερέμ και η Ματσιντέ ανησυχούν για τη Χουμεϊρά. Η Σουρεγιά προσπαθεί να τους καθησυχάσεια αλλά είναι αδύνατον. Ο Κερέμ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να ζητήσει βοήθεια από έναν φίλο του για να την εντοπίσουν. Η Παρλά ζητάει να δει τον Κερέμ αλλά εκείνος έχει φύγει και η Σουρεγιά την ενημερώνει.

Ο Κερέμ επιστρέφει χωρίς να έχει βρει την αδελφή του. Ξαφνικά ο Κερέμ δέχεται ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο σχετικά με τη Χουμεϊρά. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο και εκεί μαθαίνουν τα άσχημα νέα. Η Χουμεϊρά είναι καλά αλλά το παιδί της γεννήθηκε νεκρό. Η Χουμεϊρά είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Η Μελέκ δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως βρήκε την κόρη της. Η Βιλντάν τη βλέπει δακρυσμένη και αγανακτά γιατί δεν αντέχει να βλέπει πια ανθρώπους να κλαίνε στην έπαυλη. Η Βιλντάν τη ρωτάει αν έχει παιδιά και δεν ξέρει τι πρέπει να απαντήσει…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top