Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Χειλαδάκης

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο συνεργάτης του, Στέφανος Δαμιανίδης

Κερί

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός  δημοσιογράφος και διεθνολόγος, Νίκος Χειλαδάκης. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε με μία ανάρτηση στα social media ο συνάδελφός του και καλός του φίλος, ο δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης από τον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM. 

«Αντίο φίλε Νίκο… δεν προλάβαμε… πολύ κρίμα… Μας άφησες να αγωνιστούμε μόνοι μας, αλλά θα μας καθοδηγείς από εκεί ψηλά! Άφησες μεγάλη παρακαταθήκη αγωνιστή Νίκο! Δύναμη στην οικογένειά σου… Ολόψυχα συλλυπητήρια… Καλό Παράδεισο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτηση του Στέφανου Δαμιανίδη για τον θάνατο του Νίκου Χειλαδάκη:

Ποιος ήταν ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο Νίκος (Νικόλαος) Χειλαδάκης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε κατ’ αρχή οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ Αθηνών και τουρκικά στο ΙΜΧΑ Θεσσαλονίκης, ενώ παρακολούθησε μαθήματα τουρκολογίας. Διετέλεσε ανταποκριτής στην Τουρκία επί πολλά χρόνια και έγραψε πολλά άρθρα σε γνωστές εφημερίδες και περιοδικά, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, τις διεθνείς εξελίξεις, και ιδίως με ό, τι έχει σχέση με την Τουρκία, (πολιτική, οικονομία, στρατός, εξωτερική πολιτική, κοινωνία, θρησκεία, κ.α.), καθώς και με θέματα παγκόσμιας γεωπολιτικής.

Υπήρξε ανταποκριτής σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης διετέλεσε επί τέσσερα χρόνια μέλος του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων του Υπουργείου Άμυνας, όπου εξέδωσε αρκετές μελέτες του γύρω από τα ελληνοτουρκικά, τις εξελίξεις στην Τουρκία και θέματα γεωστρατηγικού ενδιαφέροντος. Παρακολουθούσε ανελλιπώς σχεδόν επί τριάντα χρόνια τον τουρκικό και διεθνή τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο και ασχολήθηκε με διεθνή θέματα και όλες τις εξελίξεις της ευρύτερης περιοχής στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top