Elif: Έφτασε η μεγάλη μέρα να συναντηθούν ξανά η Ελίφ με τη Μελέκ

Δείτε την Τετάρτη το νέο επεισόδιο της Ελίφ στις 17:40 στο STAR

Η Μελέκ γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στη Ζουλιντέ και την Τουλάι. Νιώθει ένοχη γιατί ο Βεϊσέλ δολοφονήθηκε από τον άντρα που την κυνηγάει και τώρα θεωρεί πως πρέπει να μείνει μακριά τους, γιατί η ύπαρξη της αποτελεί ρίσκο για τη δική τους ζωή

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Τρίτη 17/08

Η Ματσιντέ ανησυχεί για τον Μουσταφά καθώς δεν έχει νέα του. Η παρουσία της Ελίφ είναι όμως για εκείνη χαρά κι ανακούφιση. Η Μελέκ καταφέρνει να το σκάσει από το σπίτι της Ζουλιντέ, χωρίς να τη δουν οι αστυνομικοί που το φυλάνε.

Η Σουρεγιά κάνει τις ετοιμασίες για την αναχώρησή της κι ο Κερέμν νιώθει συντετριμμένος. Η Σουρεγιά τον κοιτάζει κι εύχεται να τη σταματούσε και να της ζητούσε να μείνει, αλλά ξέρει πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί γιατί ο Κερέμ θα παντρευτεί την Παρλά. Κι ο Κερέμ νιώθει το ίδιο.

Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στους άντρες του και τους διατάζει μόλις βρουν ευκαιρία να σκοτώσουν τη Μελέκ. Την ίδια ώρα η Μελέκ φτάνει στην έπαυλη για να ζητήσει δουλειά. Ο Ταρίκ ετοιμάζει τα πράγματα του και κρύβει τα λεφτά που έκλεψε από τη Ματσιντέ, έτοιμος να το σκάσει για πάντα μακριά μαζί με τη Ράνα.

Η Μελέκ χτυπάει το κουδούνι της έπαυλης και πίσω από την πόρτα βρίσκεται ο Ταρίκ. Ο Ταρίκ δεν ανοίγει την πόρτα και δε βλέπει τη Μελέκ γιατί δε θέλει να τον δει κανείς κι έτσι το σκάει από την πίσω πόρτα.  Η Βιλντάν ανοίγει τελικά την πόρτα στη Μελέκ.

Η Ζουλιντέ και η Τουλάι διαβάζουν το γράμμα που τους άφησε η Μελέκ και ξεσπούν σε κλάματα. Η Μελέκ είναι στην έπαυλη και μιλάει με τη Ματσιντέ. Παίρνει τη δουλειά κι από εδώ και πέρα θα μένει στην έπαυλη.

Η Ελίφ ακούει ότι η Σερσέ (Μελέκ) θα έρθει στην έπαυλη και χαίρεται γιατί θέλει από καιρό να τη γνωρίσει. Τελικά, επιτέλους, τίποτα δε στέκεται εμπόδιο και μητέρα και κόρη συναντιούνται στον κήπο της έπαυλης. Το σοκ είναι μεγάλο και για τις δύο. Η Ελίφ τρέχει στην αγκαλιά της μητέρας της. Στη συνέχεια πηγαίνουν μαζί στο καινούργιο δωμάτιο της Μελέκ στην έπαυλη. Η Μελέκ ρωτάει την Ελίφ πως βρέθηκε εκεί και η μικρή της λέει πως η Βιλντάν την έφερε.

Η Ελίφ δεν μπορεί σχεδόν να μιλήσει από το σοκ και τη συγκίνηση, αλλά λέει στη μητέρα της πως την κρατούν στην έπαυλη σαν όμηρο.

Η Βιλντάν μπαίνει ξαφνικά στο δωμάτιο και μητέρα και κόρη κρατούν, προς το παρόν, κρυφή την αλήθεια…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top