Η εξομολόγηση του Harington: Οι ψυχικές διαταραχές μετά το Game of Thrones

Τα οφέλη της πανδημίας για τον Jon Snow

Ο Kit Harington αγαπήθηκε πολύ μέσα από τη σειρά «Game of Thrones», όπου υποδύθηκε τον Jon Snow.

Αμέσως μετά το τέλος της σειράς ο γνωστός πρωταγωνιστής πέρασε κάποιες δυσκολίες και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης για διαταραχές άγχους και προβλήματα με το αλκοόλ, προκειμένου να καταφέρει να διαχειριστεί ορισμένα προσωπικά του θέματα.

 


Γι’ αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του μίλησε ο ηθοποιός στο «The Jess Cagle Show» της SiriusXM σημειώνοντας: «Πέρασα κάποιες δυσκολίες ψυχικής υγείας μετά το "Thrones" -και στο τέλος του, για να είμαι ειλικρινής- και νομίζω ότι είχε άμεση σχέση με τη φύση της σειράς και με αυτό που κάνω επί χρόνια».

Kit Harington: Σε κλινική αποτοξίνωσης μετά το τέλος του «Game of Thrones»!


Μετά από 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα τηλεοπτικά πλατό ο Kit Harington θεώρησε πως έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα ώστε να συγκεντρωθεί στον εαυτό του. «Νομίζω ότι έκανα ένα διάλειμμα μετά το "Thrones" όπου είπα: "Δε θέλω να δουλέψω για ένα χρόνο. Θέλω πραγματικά να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου". Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα».

Ο ίδιος αφού πήρε τον χρόνο του και έδωσε λύση σε θέματα που τον απασχόλησαν δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική.

Βέβαια, η πανδημία του κορωνοϊού έβαλε φρένο στα σχέδιά του, αλλά τον ωφέλησε στην προσωπική του ζωή μιας και πέρασε πολύ χρόνο με τη σύζυγό του, Rose Leslie, με την οποία απέκτησε ένα μωράκι.

O Kit Harington με τη σύζυγό του, Rose Leslie/ φωτογραφία ΑP

O Kit Harington με τη σύζυγό του, Rose Leslie/ φωτογραφία ΑP


 «Αυτό που μας χάρισε ήταν ότι περάσαμε χρόνο μαζί. Και εξαιτίας αυτού, αποκτήσαμε μωρό.Αυτό είναι το κύριο πράγμα που βγήκε από την πανδημία για μένα, το να γίνω πατέρας. Είχα μια πολύ βαθιά και εκπληκτική εμπειρία αυτόν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο», είπε κλείνοντας ο Kit Harington.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top