Οι μαγειρικές «ψαριές» της παρέας του Cook Beef!

Μοναδικές μαγειρικές ιδέες στην εκπομπή το Σάββατο στις 18:20 στo Star

Δείτε το trailer για την εκπομπή του Σαββάτου 10/07/2021

To Σάββατο 10 Ιουλίου στις 18:20 στο “Cook Beef“, ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, προτείνουν ωραίες συνταγές, ιδέες, tips και συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τις πιο πρωτότυπες μαγειρικές κόντρες!

Φτιάξτε το πιο νόστιμο Red Velvet cake

Η παρέα του Cook Beef

Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος, ειδικά όμως όταν αποφασίζεις να τον ανακοινώσεις σε ένα δείπνο. Οι chefs σου παρουσιάζουν πιάτα, που αν και πεντανόστιμα, στέλνουν τα δικά τους “μηνύματα”.

Cook Beef: «Το απολαύσαμε και γελάσαμε. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε»

Ο Σάββας αναλαμβάνει να γλυκάνει την παρέα από τον χωρισμό με φανταστικό μιλφέιγ, πριν κάνουν την εξόρμηση τους  στη φύση. Ήρθε η ώρα να δούμε τι ψάρια πιάνει ο καθένας τους. Οι μαγειρικές «ψαριές» τους ωστόσο είναι πιο επιτυχημένες, όπως το ριζότο με σπανάκι, που φτιάχνουν ο Νίκος με τον Χρήστο, κατά την επιστροφή τους στο σπίτι του Cook Beef.

H ψαριά των Cook Beef

Κι επειδή οι chefs νοιάζονται να κάνουν τη ζωή σου στην κουζίνα πιο εύκολη, τα tips, που παρουσιάζουν, δεν στα έχει πει κανείς, ενώ θα έπρεπε.

Πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να μαγειρέψεις δύο διαφορετικά πιάτα; Σε αυτό το beef ο χρόνος δεν θα είναι αρκετός. Ποιος από τους chefs θα καταφέρει να σπάσει το φράγμα του χρόνου και να αναδειχθεί νικητής;

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cook Beef


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top