GNTM 4: Κριτές και coach περνούν τέλεια στα γυρίσματα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό μόδας

Όσα είπε ο Γιώργος Καράβας στους «Κου Κου» για το GNTM 4

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Τα γυρίσματα του GNTM 4 είναι σε εξέλιξη και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών που όλους μας κάνουν να είμαστε πιο… βραδυκίνητοι, οι κριτές και ο coach του διαγωνισμού φαίνεται πως απολαμβάνουν τη δουλειά τους και περνάνε τέλεια στα παρασκήνια!

Γιώργος Καράβας: Ο ρόλος στο GNTM 4 και η νέα κριτής Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Να θυμίσουμε ότι οι αιτήσεις των διαγωνιζόμενων boys & girls για το GNTM που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα με τη νέα σεζόν, έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ, φτάνοντας μέχρι και τις 15.000!

Άγγελος Μπράτης: «Οι δοκιμασίες του GNTM 4 θα είναι Mission Impossible!»

Πολλές είναι οι αλλαγές και οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει ο μεγάλος διαγωνισμός μόδας, αφού η Βίκυ Καγιά δε θα είναι πλέον μέρος της κριτικής επιτροπής και θα αναλάβει το «τιμόνι» της παρουσίασης του νέου μουσικοχορευτικού show του Star, του πολυαγαπημένου Dancing With The Stars. Το νέο μέλος της κριτική επιτροπής του GNTM, είναι το διεθνές μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Βίκυ Καγιά: «Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την είχα προτείνει πολύ καιρό πριν»

Φωτογραφίες από τα backstage του GNTM 4

Ο Γιώργος Καράβας ανήρτησε μία τρυφερή φωτογραφία στα social media μαζί με τη νέα του συνεργάτιδα, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, όπου είναι στα παρασκήνια και του κρατούν το χέρι. O ίδιος ανέβασε και μία δική του καλλιτεχνική φωτογραφία στα παρασκήνια.

 

O Δημήτρης Σκουλός με τη σειρά του ανέβασε ένα Instastory από το ξενύχτι στα γυρίσματα.

σκουλος gntm

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top