Γιώργος Καράβας: Ο ρόλος στο GNTM 4 και η νέα κριτής Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Όσα εξομολογήθηκε ο coach στους «Κου Κου»

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον τέταρτο κύκλο του GNTM, που επιστρέφει το φθινόπωρο.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα των οντισιόν και του ID Catwalk. Η Τζώρτζια Γεωργίου συνάντησε τον Γιώργο Καράβα και μίλησε γι’ όλα αυτά που έχουν συμβεί, αλλά και τον ρόλο του στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Γιώργος Καράβας: Η εντύπωση που του έκανε η Ισμήνη στην audition της


«Αυτή τη χρονιά είχαμε τη χαρά και την τιμή να έχουμε πάρα πολύ όμορφο υλικό, τόσο σε αγόρια όσο και σε κορίτσια. Είναι πολύ δυνατά τα αγόρια και εξίσου δυνατά και τα κορίτσια. Σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οι επιλογές μου συνέπεσαν με αυτές των κριτών. Έχουμε να κάνουμε με παιδιά τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στον χώρο», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο του coach του GNTM. «Παραμένω coach σε αγόρια και κορίτσια, ο ρόλος μου θα είναι ίδιος με πέρσι, με κάποιες αυξημένες αρμοδιότητες».

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η Ισμήνη δεν είναι η αντικατάσταση της Βίκυς Καγιά»

Σε ό,τι αφορά τη νέα κριτή, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δήλωσε: «Την Ισμήνη την ξέρω αρκετά χρόνια. Το 2005 είχαμε συνυπάρξει στο Μιλάνο. Κάναμε παρέα στο Μιλάνο. Εξαιρετικό μοντέλο και παιδί. Μην πω ότι είναι κούκλα, αυτό φαίνεται από την πρώτη ματιά».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»


Δείτε ξανά όλα τα επεισόδια και highlights του GNTM 3
Οι αιτήσεις για το GNTM 4 έχουν ξεκινήσει

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top