Γιώργος Καράβας: Η εντύπωση που του έκανε η Ισμήνη στην audition της

Όσα αποκάλυψε on air «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Ο Γιώργος Καράβας ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ των αποκαλύψεων που έκανε για το GNTM 4, μίλησε και για τη νέα κριτή του διαγωνισμού, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Γιώργος Καράβας για GNTM 4: «Είναι ένα casting διεθνών προδιαγραφών»

Με την Ισμήνη γνωρίζονταν από παλιά. Μάλιστα για ένα διάστημα συγκατοίκησαν στο Μιλάνο. 

«Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μεγάλη ιστορία για εμένα. Εγώ τη γνωρίζω από το 2004. Έχουμε συγκατοικήσει και μια περίοδο μαζί στο Μιλάνο, περίπου το 2006. Είναι εξαιρετικό κορίτσι», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας. 

 

 

Ενώ στη συνέχεια μετέφερε στον αέρα της πρωινής εκπομπής τις εντυπώσεις του από το δοκιμαστικό της Ισμήνης για το GNTM 4:

«Είχα τη χαρά να είμαι παρών στο κομμάτι της audition. Όταν μπήκε μέσα, είχε έναν αέρα, είχε ένα κλας, το οποίο σε κερδίζει και μόνο με την παρουσία του, δηλαδή απείχε χιλιόμετρα απ’ όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα.

Συγγνώμη που το λέω, θέλω να είμαι ειλικρινής, αλλά τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Όταν την είδα, ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνε τη θέση του τέταρτου μέλους. Με το που την είδα να μπαίνει στο χώρο, κατάλαβα ότι μπροστά μας έχουμε την τέταρτη κριτή. Ήρθε και κούμπωσε!», ανέφερε ο Γιώργος Καράβας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top