Elif: Η Σουρεγιά δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Παρλά είναι με τον Κερέμ

Δείτε την Τρίτη το νέο επεισόδιο της Ελίφ στις 17:40 στο STAR

Το σχέδιο της Παρλά με τον Κερέμ πέτυχε, η Σουρεγιά πιστεύει πως είναι ζευγάρι. Η Σουρεγιά πηγαίνει στο δωμάτιο της και κλαίει απαρηγόρητη.

Ο Κερέμ πάλι προσπαθεί απλά να βοηθήσει την Παρλά, την οποία βλέπει μόνο ως φίλη και δεν έχει ιδέα για την παγίδα, που του έστησε η κοπέλα.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR τη Δευτέρα 05/07

Η Παρλά μιλάει στη Ματσιντέ για τον άντρα, που δήθεν την παρενοχλεί κι ανησυχεί τι θα απογίνει τώρα που η οικογένειά της θα ταξιδέψει στην Αμερική. Ο Κερέμ τη διαβεβαώνει πως θα είναι δίπλα της.

Η Σουρεγιά δεν μπορεί να πιστέψει πως η Παρλά είναι η κοπέλα του Κερέμ.

Ο Εμιρχάν φοβάται πολύ, που δεν έχουν κάποιον να τους προστατέψει από τους κλέφτες και ξεσπάει την αγωνία του με επιθετικότητα στη μητέρα του. Η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως νιώθει αλλά στεναχωριέται και η Μελέκ της συμπαραστέκεται.

Ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρία και η Φιλίζ τον ενημερώνει πως η Σουρεγιά δεν έχει έρθει ακόμα. Ο Κερέμ της τηλεφωνεί αλλά εκείνη δεν απαντάει και καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει στη Σουρεγιά. Τηλεφωνεί στο σπίτι και η Ματσιντέ τον ενημερώνει πως η Σουρεγιά έχει πονοκέφαλο και ξεκουράζεται.

Η Βιλντάν πηγαίνει στο δωμάτιο της Σουρεγιά για να δει αν θέλει κάτι και τη βλέπει στεναχωρημένη. Ενημερώνει αμέσως την Παρλά κι εκείνη χαίρεται γιατί πιστεύει πως επιτέλους την κέρδισε… 

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top