Άση Μπήλιου: Τι μας επιφυλάσσει το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό;

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για την εβδομάδα που ξεκίνησε έκανε το πρωί της Δευτέρας (05/07), η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Δείτε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για τα  ζώδια

Η έγκριτη αστρολόγος Άση Μπήλιου


«H Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της (στην καλύτερη δυνατή θέση δηλαδή στον ζωδιακό) στον Ταύρο, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μάλιστα, είναι σχεδόν η πιο σταθερή και χωρίς δύσκολες όψεις Δευτέρα, μετά από αρκετές ημέρες με δυσκολίες που προηγήθηκαν και που έπονται», είπε αρχικά η γνωστή αστρολόγος.


«Στην ημέρα κυριαρχεί το εξάγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια όψη ιδιαίτερα υποστηρικτική στο να εκφραστούμε δημιουργικά και με περισσότερη έμπνευση. Όταν ο Ουρανός εμπλέκεται σε αρμονικές όψεις είναι οι μέρες που μπορεί να έχουμε αλλαγές, αλλά χωρίς να προκαλείται χάος και αταξία. Είναι μια πιο πρακτική γήινη Σελήνη, η οποία μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις μας και να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας. Στις 07:57μμ η Σελήνη θα βγει σε φάση εκτός πορείας μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης», πρόσθεσε η Άση Μπήλιου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top