Βούρκωσε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ»

H 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου έφυγε από τη ζωή

Ανείπωτη θλίψη σε όλη την Ελλάδα προκάλεσε ο θάνατος της 7χρονης Αναστασίας που έδινε για αρκετό καιρό μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Μικρή Αναστασία: Η στιγμή που «λύγισε» ο Τσελίκας on air για τον θάνατό της

Το κοριτσάκι που ήταν ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου είχε μεταφερθεί και στις ΗΠΑ, όμως δε τα κατάφερε και ξεψύχησε στην αγκαλιά των γονιών του.

Τη δυσάρεστη είδηση κλήθηκε να μεταφέρει στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της.

Mικρή Αναστασία: Πέθανε το κοριτσάκι που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα 

«Δεν ξέρω ρε παιδιά πώς να το πω αυτό. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Ειλικρινά νομίζω είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει χρειαστεί να διαχειριστούμε σε αυτήν εδώ την εκπομπή» είπε με τρεμάμενη φωνή η παρουσιάστρια ενώ μετά το τέλος του βίντεο ανέφερε:

«Δεν μπορώ… Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτές τις συνθήκες. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και μια τεράστια αγκαλιά και στην Έρρικα και στην οικογένειά της και να πάμε αν μπορούμε σε διαφημίσεις…»

Νωρίτερα η μητέρα της μικρής Αναστασίας μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον χαμό της 7χρονης κόρης της με μία συγκινητική ανάρτηση:

«Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Ντριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας να φύγει από τη ζωή. Η Αναστασία Πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top