Αγγελική Νικολούλη: Αλλάζει τηλεοπτική στέγη τη νέα σεζόν;

Αναλυτικό ρεπορτάζ από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Τέλος τηλεοπτικής σεζόν για φέτος και, όπως φαίνεται, αναμένονται πολλές ανακατατάξεις στην ελληνική τηλεόραση. Μία από αυτές ενδεχομένως να σχετίζεται με την Αγγελική Νικολούλη, η οποία έπειτα από 8 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο κανάλι του Alpha με το «Φως στο Τούνελ», φαίνεται πως πήρε την απόφαση να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Γλυκά Νερά Έγκλημα: Τι δήλωσε ο σύζυγος για την ψυχολόγο της Καρολάιν

Μία ανακατάταξη που αναμένεται με τη νέα τηλεοπτκή σεζόν, είναι η ενδεχόμενη αλλαγή τηλεοπτικής στέγης της Αγγελικής Νικολούλη με το «Φως στο Τούνελ» 

Ένα πρόσφατο δημοσίευμα υποστήριζε αυτή την απόφαση της Αγγελικής Νικολούλη να αλλάζει, δηλαδή, κανάλι με τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», η οποία συνομίλησε με πολύ στενούς συνεργάτες της επιτυχημένης και πολύ αγαπητής δημοσιογράφου, πράγματι αυτές οι φήμες επιβεβαιώνονται. 

Διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη

Συνεργάτες της Αγγελικής Νικολούλη δήλωσαν ότι δεν είναι τελεσίδικη η μεταγραφή στο Μega. Το τρέχον συμβόλαιο το οποίο είναι μονοετές, λήγει στα τέλη Ιουλίου

Tο συμβόλαιο που έχει η Αγγελική Νικολούλη, το οποίο είναι μονοετές, λήγει στα τέλη Ιουλίου, ενώ το «Φως στο Τούνελ» δεν πρόκειται να βγει στον αέρα πριν τον Οκτώβριο. Η κα Νικολούλη αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές, απομονωμένη, χωρίς κινητό και social media, αφού έτσι προτιμά να περνά τον χρόνο της όταν θέλει να ξεκουραστεί.

Η κα Νικολούλη αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές, απομονωμένη, χωρίς κινητό και social media, αφού έτσι προτιμά να περνά τον χρόνο της όταν θέλει να ξεκουραστεί.

Γλυκά Νερά: Έτσι σχολίασε η Γερμανού τα sms της Νικολούλη με τον πιλότο

Συνεργάτες της, λοιπόν, δήλωσαν ότι δεν είναι τελεσίδικη η μεταγραφή στο Μega. Είναι γνωστό ότι της έχει γίνει μία πολύ καλή οικονομική πρόταση από το μεγάλο κανάλι και ότι οι σχέσεις της δημοσιογράφου είναι πολύ καλές με αρκετά από τα στελέχη του καναλιού, παρόλα αυτά, κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία με τον Alpha ήταν εξίσου πολύ καλή.

Παρόλα αυτά, από τη στιγμή που το συμβόλαιό της με τον Alpha βρίσκεται ακόμα σε ισχύ, τίποτα δε θεωρείται ακόμα οριστικό.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top