Elif: Η Βιλντάν τιμωρεί την Ελίφ και τη βάζει να κάνει δουλειές

Δείτε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Πέμπτη στις 17:40

Η Ελίφ ελπίζει πως η μητέρα της θα δει κάποια αφίσα της και θα την αναζητήσει.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά έχουν βρει μια αφίσα κι αναρωτιούνται που τη βρήκε η Ελίφ. Η Σουρεγιά όμως σκέφτεται με ποιον τρόπο η μικρή έφυγε από την έπαυλη κι έφτασε μέχρι εκεί κινδυνεύοντας.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Τετάρτη 23/06

Ο Εμιρχάν είναι εξαντλημένος κι ο Σαφάκ τον ρωτάει τι συμβαίνει. Η Ιντζί του λέει πως ο φίλος της δεν κοιμάται γιατί φοβάται τον κλέφτη της γειτονιάς.

Η Βιλντάν τιμωρεί την Ελίφ για τη συμπεριφορά της και τη βάζει να κάνει δουλειές.

Ο Σαφάκ μιλάει με τη Ζουλιντέ για τον Εμιρχάν και τη δυσκολία του να συγκεντρωθεί στο μάθημα. Η Ζουλιντέ υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κάνει να ξεπεράσει τον φόβο του. Ο Σαφάκ της λέει πως θα ήταν χαρά του να βοηθήσει. Η Ζουλιντέ συγκινείται από το ενδιαφέρον του Σαφάκ για τον Εμιρχάν.

Ο Κερέμ τα βάζει με τη Βιλντάν για τον τρόπο που φροντίζει την Ελίφ. Η Βιλντάν επιμένει πως όλη τη μέρα η Ελίφ ήταν στο σπίτι. Ο Κερέμ της λέει πως θέλει να μιλήσει στην Ελίφ. Η Βιλντάν δεν έχει επιλογή αλλά λέει στην Ελίφ να πει ψέματα.

Ο Κερέμ ρωτάει την Ελίφ για ποιο λόγο κρέμασε τις αφίσες της. Η Ελίφ του λέει ψέματα πως το έκανε για να γίνει διάσημη. Ο Κερέμ ζητάει συγνώμη από την Ελίφ επειδή την απογοήτευσε με όσα έγιναν.

Η Μελέκ ετοιμάζει μια ζακέτα για τα γενέθλια της Ιντζί, που είναι την επόμενη μέρα.

Ο Εμιρχάν θέλει να κοιμηθεί με τη μητέρα του επειδή φοβάται τους κλέφτες κι επειδή δεν υπάρχει ένας άντρας στο σπίτι για να τους προστατέψει. Η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως ο γιος της έχει ανάγκη από ένα αντρικό πρότυπο...

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top