Elif: Η Ελίφ κρεμάει τις αφίσες της και κοιμάται στην παραλία

Καταιγιστικές εξελίξεις την Τρίτη 22/06 στις 17.40 στο Star

Η Βιλντάν υποδέχεται τη Σερσέ και είναι χαρούμενη επειδή πλέον θα έχει βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού.  Η Ελίφ κοιμάται στην παραλία. Πέρασε έξω όλο το βράδυ αφήνοντας τις αφίσες της σε διάφορα μέρη, ελπίζοντας πως έτσι θα τις δει η μητέρα της και θα την αναζητήσει. Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και ρωτάει τη Βιλντάν σχετικά με τον Κερέμ.  Η Βιλντάν της λέει πως ο Κερέμ κοιμάται και η Παρλά της ζητάει να τον ξυπνήσει. 

Ο Κερέμ οδηγεί τη Σουρεγιά στο δωμάτιο του, όπου της έχει ετοιμάσει πρωινό στο μπαλκόνι. Η Παρλά πιστεύει πως θα βρει τρόπο να βάλει τέλος στη σχέση, που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά.  Η Βιλντάν δείχνει στη Σερσέ το κελάρι με τα τρόφιμα και της ζητάει να τακτοποιήσει εκεί το χώρο.

Η Ελίφ συνεχίζει να κρεμάει παντού τις αφίσες της. Η Ματσιντέ καλεί τον Μουσταφά στην έπαυλη για να του μιλήσει.  Η Βιλντάν πηγαίνει να δει την Ελίφ στο δωμάτιο της αλλά η Παρλά της ζητάει να μιλήσουν, πριν το κάνει. Η Βιλντάν πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ και τον βλέπει να παίρνει πρωινό με τη Σουρεγιά.

Όταν το λέει στην Παρλά εκείνη γίνεται έξαλλη και κατευθύνεται αμέσως στο δωμάτιο του Κερέμ.  Ο Κερέμ λέει στη  Σουρεγιά ότι έχει άλλη μια έκπληξη για εκείνη και θέλει να την πάρει κάπου μετά το πρωινό. Πριν προλάβει όμως να πει περισσότερα, έρχεται η Παρλά.  Η παρουσία της ενοχλεί τον Κερέμ και τη Σουρεγιά αλλά παραμένουν ευγενικοί μαζί της.

  Η Παρλά λέει πως ο άντρας, που την παρενόχλησε στο εστιατόριο, συνεχίζει να της τηλεφωνεί. Η Ελίφ κρεμάει μια αφίσα της κοντά στο μαγαζί, που πήγαινε παλιά με τη μητέρα της. Ο ιδιοκτήτης τη βλέπει…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top