MasterChef τελικός: Τι είναι αυτό που θα λείψει περισσότερο στη Μαργαρίτα;

Όλα όσα είπε η φιναλίστ του MasterChef 5 με τον Σωτήρη Κοντιζά

Μετά από 92 επεισόδια και εκατοντάδες συνταγές, το MasterChef 5 φτάνει σήμερα στο τέλος του. Ο μεγάλος τελικός έχει ήδη ξεκινήσει, με την Μαργαρίτα και τον Διονύση να διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ. 

Οι δύο φιναλίστ μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef για τελευταία φορά, με σκοπό να αντιγράψουν τρία απαιτητικά πιάτα του guest chef Jason Atherton. 

MasterChef τελικός: Οι κριτές του διαγωνισμού μαζί με τον Jason Atherton! 

Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης τρέχουν κυριολεκτικά προκειμένου να προλάβουν να ετοιμάσουν το ορεκτικό, το κυρίως πιάτο και το επιδόρπιο. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν έχουν και τις συνηθισμένες διακοπές από τους κριτές του διαγωνισμού, οι οποίοι τους ενθαρρύνουν και παρακολουθούν την πορεία τους. 

MasterChef τελικός: Τι πρέπει να ξέρετε για τη Μαργαρίτα και τον Διονύση;

Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς επισκέφτηκε τον πάγκο της Μαργαρίτας για να της υπενθυμίσει πως «η γεύση είναι πάνω από όλα»! Η φιναλίστ ήταν χαρούμενη που μιλά με τον σεφ, αλλά παράλληλα βιαζόταν πολύ. 

MasterChef τελικός: Ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλάει με την Μαργαρίτα

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς την ρώτησε τι θα της λείψει περισσότερο από τον διαγωνισμό εκείνη απάντησε όλο νάζι: «Εσείς σεφ θα μου λείψετε περισσότερο!». 

Οι υπόλοιποι παίκτες από τον εξώστη γέλασαν, καθώς ξέρουν πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο αγαπημένος κριτής της Μαργαρίτας.

 MasterChef Τελικός: Οι κριτές χορεύουν Michael Jackson λίγο πριν το live

«Ήρθε ο σεφ με το πανέμορφο βλέμμα του και λέω «κάτσε να του πω για να ξεμπερδέψω γρήγορα». Του λέω: «Εσύ, σεφ, θα μου λείψεις περισσότερο. Τίποτα άλλο!» είπε η Μαργαρίτα χαριτολογώντας στην κάμερα του MasterChef 5. 

Οι δύο φιναλίστ του φετινού MasterChef περιμένουν με ανυπομονησία τα αποτελέσματα, τα οποία θα ανακοινωθούν σε live μετάδοση από το Star. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top