MasterChef τελικός: Το μήνυμα συμφιλίωσης της Μαρίνας προς τον Ιωάννη

«Ψωμί κι αλάτι, ο,τι έγινε έγινε, περασμένα ξεχασμένα», είπε ο Ιωάννης

Η Μαρίνα και ο Ιωάννης γνωρίστηκαν μέσα στο MasterChef 5, αλλά οι δυο τους δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. Τώρα όμως που ο διαγωνισμός μαγειρικής φτάνει στο τέλος του, οι κόντρες και οι όποιες παρεξηγήσεις ανήκουν στο παρελθόν.

Οι δύο πρώην παίκτες συναντήθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψαν πως οι σχέσεις τους είναι καλές πλέον.

MasterChef 5: Η αντίδραση του Ιωάννη στην ατάκα της Μαρίνας

«Καλημέρα Ιωάννη» είπε η Μαρίνα και απευθυνόμενη στην Κατερίνα Καραβάτου πρόσθεσε «Του έχω στείλει μήνυμα γιατί ξεκινάει στο ξενοδοχείο».

MasterChef 5– Ιωάννης: Γιατί απουσίαζε από την πρώτη δοκιμασία του τελικού;

MasterChef τελικός: Μαρίνα και Ιωάννης έκαναν ανακωχή στον αέρα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου

«Σου έχει απαντήσει;» ρώτησε η παρουσιάστρια με τον Ιωάννη Αυλωνίτη να απαντά «Δεν έχω απαντήσει, όχι» και στη συνέχεια διάβασε στον «αέρα» της εκπομπής το μήνυμα που του έστειλε: «Καλή αρχή να έχεις, πραγματικά στεναχωρήθηκα με αυτά που είχες πει. Δε σου αξίζει όλο αυτό που έβγαλες και νομίζω ότι δεν ήσουν εσύ».


«Σε ευχαριστώ πολύ Μαρινάκι» απάντησε ο Ιωάννης και η Μαρίνα του χαμογέλασε. «Πραγματικά στεναχωρήθηκα για αυτά που έχει πει και ξέρω ότι δεν τα έχει πει ο Ιωάννης αυτά και τον στηρίζω απόλυτα», πρόσθεσε η Μαρίνα και ο  Ιωάννης πρόσθεσε: «Ψωμί κι αλάτι, ο,τι έγινε έγινε, περασμένα ξεχασμένα».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top