MasterChef 5– Ιωάννης: Γιατί απουσίαζε από την πρώτη δοκιμασία του τελικού;

Όσα είπε ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5! Οι δύο φιναλίστ, Μαργαρίτα και Διονύσης, πήραν μέρος στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του τελικού.

Ξεκινούν οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού του MasterChef 5!

MasterChef 5: Η δοκιμασία τελικού και οι 4 βοηθοί έκπληξη

Στο πλατό επέστρεψαν τέσσερις παίκτες και συγκεκριμένα ο Τζιοβάνι, ο Παύλος, ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα για να τους βοηθήσουν. Ηχηρή ήταν η απουσία του Ιωάννη μιας και περίμεναν πως θα τον έβλεπαν και πάλι στην κουζίνα του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

Οι δύο φιναλίστ του MasterChef 5

Οι δύο φιναλίστ του MasterChef 5

Ο Ιωάννης, ο  οποίος έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» εξήγησε γιατί έλειπε από τη δοκιμασία του τελικού.

«Η αλήθεια είναι ότι το έχω μετανιώσει, αλλά όταν μπαίνει η δουλειά στη μέση, τα παρατάω όλα. Έπρεπε να ανοίξουμε το εστιατόριό μας, να δω τι θα κάνω με το ξενοδοχείο και δυστυχώς δεν μπορούσα. Ζητώ συγγνώμη και από τα δύο παιδιά», είπε αρχικά και στη συνέχεια αποκάλυψε με ποια ομάδα θα ήθελε να είναι αν έπαιρνε μέρος στη δοκιμασία.  

 «Αν πήγαινα, θα δυσκολευόμουν να διαλέξω μέρος, με ποιον θα πήγαινα. 55% θα πήγαινα στη Μαργαρίτα και 45% στον Διονύση. Και τα δύο παιδιά τα αγαπάω πολύ, αλλά επειδή δεν είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τη Μαργαρίτα θα πήγαινα με εκείνη αυτή τη φορά», πρόσθεσε ο πρώην παίκτης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top